Påskeæg med hop i!

Påskeæg med hop i!

Oplevelser for børn

Mangler du inspiration til årets påskeæg til teenageren, børnene eller en hoppeglad ven? Fra d. 15. t.o.m d. 17. april sælger BOUNCE Påskeæg! Tilbuddet består af et specielt Påskeæg og indeholder:
- 1 Bounce armbånd
- 1 par LIMITED EDITION Bounce strømper
- 1 gavekort på valgfrit beløb

I alt koster Påskeægget kun gavekort-beløbet!

Kom forbi BOUNCE og køb et sjovt og anderledes påskeæg! 

Hvad er BOUNCE?

BOUNCE er et univers, hvor vægge bliver til gulv og tyngdeloven ophæves. I BOUNCE finder du trampoliner til alle aldre og færdighedsniveauer, en X-park hvor du kan forcere forskellige forhindringer som en Ninja Warrior, og en parkourbane, hvor du kan øve dine tricks. I BOUNCE får børn (fra 3 år), teenagers og forældre en fælles oplevelse som indebærer både grin og glæde.

BOUNCE Danmark er et sjovt, spændende og nyt koncept indenfor actionsport og fitness. BOUNCE er en international sensation som blev grundlagt i Melbourne, Australien i 2012, og siden har BOUNCE spredt sig over hele verden.
Den adrenalinfyldte arena er kendt som en af verdens bedste indendørs eventyr-parker og huser alt fra trampoliner til parkour- og freerunningområder, dodgeball, slam dunk og deres helt unikke forhindringsbane X-park. Her kan både små og store finde udfordringer og aktiviteter, der passer til lige præcis deres niveau. Hvad end du er en trampolinmester eller ønsker at afprøve dine parkour-evner for første gang, finder du det hele i BOUNCE.