Sådan køber du ind til den ultimative efterårsferie i Field’s

Sådan køber du ind til den ultimative efterårsferie i Field’s

Oplevelser for hele familien

Knap har sommerferie-efterveerne lagt sig før den næste skoleferie nærmer sig. Og det endda den hyggeligste af dem alle: Efterårsferien. Ferien, der på alle måder indbyder til nærvær, hygge og kvalitetstid der, hvor det for alvor bliver bittert koldt, uhyggeligt mørkt og uindbydende vådt og blæsende udenfor. Med andre ord: Det er tid til at søge ind og forskanse sig med velvalgte elementer, der sætter hyggeblusset på maks og får den grå virkelighed udenfor til at forsvinde. Vi har samlet den ultimative tjekliste til de ting, du skal anskaffe sig inden klokken ringer til efterårsferie landet over - og du behøver kun tage ét sted hen for at finde alt: Field’s. 

Kvalitet på menuen

I hverdagen er det måske de hurtige og nemme løsninger, der dominerer de kulinariske udskejelser i hjemmet. Men i ferien, når I har tid at at kræse om maden og hinanden, skal der andre boller på suppen og kvalitet på menuen. Det er nu, du skal investere i den gode kaffekværn, så du selv kan male din kaffebønner til morgen- og eftermiddagskaffen (som du selvfølgelig har tid til at nyde, når det er ferie). Find den i Imerco (640 kr.). Man kan dog næsten ikke sige kaffe, uden at sige kage, eller endnu bedre: Flødeboller. Snyd ikke dig selv for et smut forbi Kjærstrup Chokolade, og køb hjemmelavede flødeboller med hjem til familien - og smarte pinde til varm chokolade til familiens mindste, der måske ikke er helt med på ideen om kvalitetskaffe endnu. (Pinde til varm chokolade, 35 kr. For to styk hos Kjærstrup Chokolade). 

(B)læse-vejr

Blæsevejr er det oplagte læsevejr, og hos Bog & Ide i Field’s finder du altid de største bestsellere - uanset om du er til krimier eller selvbiografier, eller Harry Potter-bøgerne, der altid er et hit at (gen)læse højt for ungerne. Bedre kvalitetstid findes næsten ikke. Det skulle da lige være en tur i Nordisk Film biograf Field’s, hvor du i efterårsferien kan forkæle dine ynglinger med den nye familiefilm Gooseboy eller animationsfilmen Den Lille Afskyelige Snemand - og det endda på et af Danmarks største biograflærreder. 

Tid til te og hjemmebag

Når hele familien er hjemme, og det står ned i stænger udenfor, er der kun én kur, der virker: Hjemmebag! Forbered dig inden ferien sætter ind med en tur i Imerco i Field’s, hvor du finder alle remedier til at give deltagerene i Den Store Bagedyst kamp til stregen udi konditorkunsten. Og når du har købt stort ind af silikoneforme, sprøjteposer og spatler, kan du passende købe alle specialingredienserne ind i Bilka, der med sikkerhed har alt, du måtte have behov for til at lave glace, fondant eller kager med mousse og særlige smagsoverraskelser. Fuldend det gennemførte kagebord med te serveret i fine kopper, som du finder i H&M Home (30-60 kr.) eller Tiger (30 kr.)

Indendørshygge

Har du huset for dig selv en dag, hvor ungerne er på koloni, på legeaftaler eller afsat til bedsteforældrene? Så lad for guds skyld være med at ordne alt det praktiske, du burde gøre, og tag i stedet en tiltrængt timeout, som du med sikkerhed fortjener. Læg din næste indkøbsrute i Field’s forbi Helsemin, og køb en aromaterapiolie i den duft, der tiltrækker dig mest, og et lille fyrfadstårn, som du kan hælde olien i, så duften spreder sig i hjemmet (Olie, 49 kr., Oliestage, 159 kr.). Derefter skal du forbi H&M Home og investere i en ny plaid, der ikke giver dig andet valg end at overgive dig til hyggen på sofaen, når du endelig har fri (Plaid, H&M Home, 129 kr.).

(u)hyggelig efterårsferie i Field’s

Field's holder (u)hyggelig efterårsferie med masser af sjove aktiviteter for de små! Hiv en dag ud af kalenderen! Prøv f.eks. Børnepasset, hvor du får massere af fede gaver, gå på skattejagt i centret eller besøg Familien Addams hus på plan 0.

Psst…! Vi sladrer ikke, hvis du køber en ekstra flødebolle på dit første stop hos Kjærstrup Chokolade og gemmer den til dig selv, når du (endelig) er alene!