Sådan sammensætter du den perfekte pakkekalender til store og små

Sådan sammensætter du den perfekte pakkekalender til store og små

Nyhed!

24 velovervejede og gennemtænkte pakker. Det lyder som et projekt, der kan tage pusten fra enhver og samtidigt gøre et gevaldigt indhug i pengepungen. Men der er tid og penge at spare, hvis du deler pakkekalenderen op i 4 dele á 6 pakker. På den måde bliver planlægningen langt mere overkommelig - uanset om du planlægger at lave en pakkekalender til en stor eller lille lykkens pamjulefis.

“4 x 6-pakker”-reglen går i alt sin enkelthed ud på, at du finder fire gavekategorier, der passer til den person, der skal modtage pakkekalenderen og finder 6 gaver i hver kategori. Det kan eksempelvis være spiselige gaver, ens gaver, praktiske gaver og gaver, der er lidt mere kostbare end de andre. Vi guider dig til hvordan du sammensætter den bedste pakkekalender med gaver, du finder i Field’s butikker.

6 pakker, der kan spises

Spiselige gaver er altid et hit, uanset om du har med voksne eller børn at gøre - også i december! Til børn er noget så simpelt som Kinderæg geniale, for der får de både den søde tand tilfredsstillet og et stykke legetøj. Kinderæg fås i Bilka. Til den voksne pakkekalender kan du gå forbi Kjærstrup Chokolade og udvælge seks lækre hjemmelavede fyldte chokolader, som du ved falder i modtagerens smag og få hver lagt i en cellofanpose, så de er lige til at pakke ind. Se, det er en luksusversion af chokoladejulekalenderen! (9 stk. fyldte chokolader i æske, 100 kr.)

6 pakker, der er ens

Du kan snildt tænke i “sæt”, når du køber ind til julekalenderen, og du kan sagtens splitte ensartede gaver op i løbet af de 24 dage frem til jul. Gå eksempelvis i Fætter BR, og køb et modellervoks-sæt af seks modellerfarver og spred hver farve ud over julemåneden. Til slut vil dit barn have et fuldt sæt farver at lege med. Modellervoks-sæt i 6 farver fra 59 kr. hos Fætter BR. Til en kvinde kan du finde seks forskellige perlehårspænder eks. fra Bahne (fra 30 kr. pr. styk.) eller H&M eller Glitter - eller seks par sjove sokker til ham i H&M.

6 pakker, der er praktiske

Selvom mange børn sætter deres iPad over alt andet, skal man ikke underkende fascinationen af ting, de kan fylde penalhuset med eller være kreative med. Find seks gaver, der bejler til deres kreativitet så som farvet tape, glimmertusser eller sakse, der kan klippe sjove mønstre. Find dem hos Bog & Idé eller Søstrene Grene. Til voksne kan du krydre julekalenderen med gourmetkrydderier, specialmarmelade, sennep og te fra Søstrene Grene, lækker krystalsalt eller deres favorit shampoo og balsam fra Normal. Det kan også være et nyt te-æg eller en fin citronpresser fra Søstrene Grene eller H&M Home.

6 pakker, der er lidt større end resten

Der må også gerne være lidt i pakkekalenderen, der er lidt større end de små fornødenheder. Både fysisk og prismæssigt. De mindste har måske ønsket sig en særlig figur længe eller drømmer om at falde i søvn i sengetøj med deres favorit Disney-figur. Find det i BR. Det kan også være, at juledagene skal gå med hygge og højtlæsning, så lad en af pakkerne være en bog fra Bog & Idé, I kan læse sammen - måske er det på tide, at de mindste bliver bekendte med Harry Potter, Narnia eller Vildheks? De voksne vil sætte pris på en lækker håndcreme fra The Body Shop, et duftlys fra Søstrene Grene, et rør med yndlingskaffen fra Nespresso, en Essie-neglelak fra Magasin eller årets bestseller-krimi eller en flot kogebog fra Bog & Idé.

Alt-i-en-løsningen

Er tiden knap, eller vil du give en pakkekalender, der gradvist bygger sig op hver dag frem mod jul? Så kan du vælge den nemme, og ikke mindst smarte løsning, ved at dele en stor gave op i 24 mindre dele. Til hende (eller ham), der lige er flyttet hjemmefra, kan du gå i Søstrene Grene eller H&M Home og købe et nyt stel i 24 dele (6 middagstallerkner, 6 spiseskåle, 6 frokosttallerkner og 6 kopper) og giv én del hver dag (Eks. keramik stel fra Søstrene Grene, fra 16,20 kr. pr. styk.). Til de små kan du gå i BR og købe et Lego-sæt eller et pusle-spil, som deles op, og som i sammen kan bygge videre på hver dag i december, og juleaften vil I have det endelige resultat. Det er både hyggeligt og et spændende lille familieprojekt, I kan have sammen.