skal du ud at rejse? find 5 uundværlige rejse-gadgets her.

skal du ud at rejse? find 5 uundværlige rejse-gadgets her.

Nyhed!

Headphones B&O

B&O er kendt i hele verden for lyd og design i høj kvalitet. Bliv ambassadør for klassisk dansk design, næste gang du rejser i udlandet med et par komfortable B&O Beoplay headphones. Med de nye støjreducerende B&O H9i kan du lukke omgivelserne ude og nyde din ferie - uden at blive distraheret af larmende børn eller badende gæster.

Powerbank

Uanset om du ligger på stranden eller ved poolen, kan du oplade din smartphone når som helst med eStuff Powerbank. Denne Powerbank leverer både funktionalitet, stil og fremfor alt oplader den din smartphone, så du kan gemme dine ferieminder, høre musik på stranden med mere.

Fujifilm Instax kamera

Polaroid-billedet er tilbage! Indsæt filmen, tryk på knappen og få et fysisk billede i hånden næsten med det samme. Sæt billedet op på køleskabet, læg det i en ramme eller lav et personligt postkort og send feriebilledet hjem til nære og kære. Kun fantasien sætter grænser. Fuji Instax er nemt og sjovt at lege med!

Kuffert

Vælg med fordel en farverig kuffert, så den er lettere at finde i blandt de mange sorte kufferter på rullebåndet i ankomsthallen. Vælg denne røde variant Samsonite Spinner. Kufferten er slidstærk og har 4 hjul, så den er let at få fra a til b. Modellen fås i mange farver.

Transportabel højtaler

Libratone højtaleren er din nye sommerven. Brug den på stranden eller på havebordet. Højtaleren fås i en fræk rød farve med håndtag, hvilket betyder, at du kan - og vil - tage højtaleren med overalt.

1: B&O BeoPlay H9i headphones, fra 3
2: Powerbank eStuff fra Neye
3: Kamera Fujufilm Intax fra 3
4: Kuffert Samsonite, fra Neye
5: Bærbar højttaler Libratone fra 3