Tid til at få lidt at spise?

Tid til at få lidt at spise?

24 lækre spisesteder

I Field's går vi ikke ned på god mad, derfor holder disse 15 skønne restauranter åben på Stor bededag

Burger King
Ta’ forbi Burger King på Plan 2. Burgerkæden er verdensberømt for lækre burgers og menuer. Her får du et hurtigt og lækkert måltid med sprøde pommes frites, drikkevarer og desserter.
Burger King holder åben fra kl. 12:00-20:00

Dalle Valle
Dalle Valle er på ingen tid blevet super populært – og det kan vi godt forstå! Her får du en frisk buffet, der altid bugner af et stort udvalg af varme og kolde retter. Der er derfor altid noget for alle i selskabet. På Dalle Valle laver de også nogle lækre cocktails – lige til at blive i godt humør af!
Dalle Valle holder åben fra kl. 10:00-22:30

Cyprus
Hos Cyprus finder du alt det bedste fra det Græske og Tyrkiske køkken. Buffen består af forskellige italienske stenovnsbagte pizzaer, minimum 20 varme retter, 30 kolde retter samt mellem 5-10 pizzaer. I løbet af dagen bliver buffeten fyldt løbende op og vedligeholdt, så retterne altid er friske og indbydende.
Cyprus holder åben fra kl. 16:00-22:30

Gorms
Hos Gorm’s får du sprøde pizzaer, der er lavet på enten hvedemel eller rugmel. Det bestemmer du! Fyldet kan være vegetarisk, med tynde kartoffelskiver eller mere traditionelt med italiensk kødfyld. Du kan også være heldig at finde nordisk inspirerede pizzaer med eksempelvis rygeost. Uanset hvad du er til, er du altid garanteret en spændende smagsoplevelse.
Gorms holder åben fra kl. 11:00-22:00

KFC
Hos KFC får du saftige, panerede kyllingestykker, efter grundlæggeren Colonel Sanders' hemmelige opskrift. Krydderi- og urteblandingen der bruges i paneringen og marinaden, er den dag i dag stadig en hemmelighed, som kun få kender til.
KFC holder åben fra kl. 12:00-21:00

Milano
Kommer du forbi med familien om aftenen, er der masser af muligheder for en velsmagende middag. Her er noget for både voksne og børn. De har hovedretter med en mør kalvefilet eller oksemørbrad med forskelligt tilbehør. Til forret kan du også vælge blandt forskellige italienske specialiteter og til dessert har de fx den klassiske italienske kage - Tiramisu.
Milano holder åben fra kl. 12:00-22:00

The American Diner
Som navnet antyder er The American stedet, hvis du er vild med autentisk, amerikansk mad. Her kan du blandt andet få spareribs, steak eller en saftig burger. Til dessert kunne et ægte amerikansk valg være deres Apple pie eller Brownie.
The American Diner holder åben fra kl. 12:00-22:00


The South Indian
På The South Indian har du mulighed for at opleve autentisk sydindisk mad fremstillet af bedste råvarer og ud fra en stolt madtradition
The South Indian holder åben fra kl. 11:00-21:30

Grand Cafe
Grand cafe er en et nyt familiemedlem i Field's Food Lounge. Her serveres delikatesser og klassiker fra det franskekøkken.  
Bon appetit!
Grand Cafe holder åben fra kl. 16-21

Bøfhus
Savner du en god bøf, så bør du komme forbi Bøfhus i Field's. Her får du serveret saftige bøffer tilberedt efter dine egne ønsker komplimenteret af velvalgte vine. Bøfhus giver dig og din familie de perfekte rammer for en hyggelig middag!
Bøfhus holde åben fra kl. 12-21:30

Cafe Wok
Restauranten byder på mange klassiske vietnamesiskeretter og muligheder for at sammensætte sin helt egen wokboks, som både kan nydes i restauranten eller tages med.
Cafe wok holder åben fra kl. 16-21

Sushibar
Hos Sushi Bar forkæler de dig med alt det gode fra det asiatiske køkken. Restauranten specialiserer sig i teppanyaki retter lavet på den japanske stegepande. Udover teppanyaki byder de også på cocktails og naturligvis gourmet sushi og sticks.
Sushibar holder åben fra kl. 16-21

Nachos
Hos Nachos servere de mad fra det spanske og mexicanske køkken, hvor der er noget for enhver smag. De har et bredt udvalg af a la carte menuer og en buffet, hvor du kan forkæle dine smagsløg fra det store, krydrede udvalg.
Nachos holder åben fra kl. 11-15

Chili Shawarma
Er du helt pjattet med shawarma? Så skal du helt bestemt besøge Chili Shawarma i Field's! Her laver de fantastiske pitabrød, smagfulde durums og den lækreste kebab!
Chili Shawarma holder åben fra kl. 10-20

Bagel & Baguette
Kom forbi Bagel & Baguette i Field’s hvis du vil smage den originale, friske bagel. Du har stor valgfrihed, når du selv kan sammensætte din bagel efter smag og behag!
Bagel & Baguette holder åben fra kl. 11-15

Vi ses i Field's!