38989 Fields Too Good To Go 05 24 Large Website Desktop 1920x580px

Good To Know, med Too Good To Go

Vidste du, at en gennemsnitlig avocado transporteres 11.000 km, før den ender i dit supermarked? Eller at det kræver mere end 10 æbler at lave en enkelt flaske æblejuice? Lige nu søger vi nye Madspilds-helte! Kom med os i Field’s og deltag i vores sjove skattejagt – så kan du lære, hvordan du kan blive en fantastisk Madspilds-helt! 

 
Fra d. 27. maj til d. 9. juni kan du begive dig ud på en spændende rejse gennem Field’s sammen med hele din familie. Find de 10 bogstaver på skattejagts-posterne og skab det magiske ord! 🍎🥕🌽 

Læs mere om skattejagten her:

 

Kan du heller ikke vente med at komme i gang?  

Er du lige så ivrig som vi er for at komme i gang? Bare rolig! Vi har nogle fantastiske mad-tips til dig, som du kan prøve derhjemme.  

 

Broccoli hack: 

Vi ved godt, at en broccoli-stok ikke er alles favorit og derfor ofte bliver smidt ud. Men vidste du, at du faktisk nemt kan lave dem om til en lække snack?  
 
1. Tag broccoli-stokken og skær den i tynde stængler   

2. Hæld din yndlingsdip i skål  

3. Nyd en lækker broccoli-snack – helt uden madspild!

 

Opbevarings-hacks: 

Korrekt opbevaring af frugt og grønt er hemmeligheden bag at holde din frugt og grønt frisk i længere tid.  

Her er 3 nemme tips til at få mest muligt ud af din frugt og grønt:

1. Salat: Læg et stykke køkkenrulle i posen med din salat – køkkenrullen vil suge al fugt og hjælpe med at holde din salat frisk og sprød!

 

2. Bananer: Pak toppen af dine bananer ind i papir lavet af bivoks, aluminiumsfolie eller husholdningsfolie. Når toppen af bananer er udsat for frisk luft, modner de meget hurtigere. Ved at pakke dem ind, hjælper du dine bananer med at holde sig friske i nogle ekstra dage! 

 

3. Kirsebær: Hvis du sørger for at sprede dine kirsebær ud og opbevarer dem i ét lag i køleskabet, holder de sig friske i meget længere tid. Slut med at opbevare kirsebær i bunker! 

 

Hold det koldt – Hold det frisk 

Opbevarer du dit frugt og grøn i køleskabet, kan du forlænge både levetid og friskhed. Men vidste du, at langt det meste frugt og grønt kan holde sig frisk i endnu længere tid, hvis du lægger det i fryseren? Vi har testet det for dig, og her kan du se, hvor længe du kan opbevare din mad i fryseren:  

Bær, bananer og æbler: 9-12 måneder 
Squash, broccoli og blomkål: 8-12 måneder 
Grøntsagssuppe: 2-3 måneder

 

Vidste du at reducere madspild er en enkel måde at bidrage til at tackle klimaforandringerne? For mere information, besøg tgtg.to/tgtg-claims.

 

Download Too Good To Go app’en og kom i gang med at redde mad med det samme!  

Vi drømmer om en planet uden madspild. Hver eneste dag bliver mad fra vores yndlingsrestauranter, supermarkeder, caféer og butikker smidt ud, fordi det ikke er blevet solgt.  

Too Good To Go’s app gør det nemt at gøre en forskel. Her kan du bestille poser med mad-overraskelser til overraskende lave priser. Vil du også være med til at gøre en forskel og redde mad fra butikkerne i Field’s eller andre steder i landet? Download Too Good To Go app’en nu!