29321 Fields Vinterferie23_03_Main banner_Responsive_1920x580px_360kb

VINTERFERIE BØRNEPAS

03 Februar, 2023

Vinterferie Børnepas kan indløses i perioden fredag d. 10. februar - søndag d. 26. februar 2023.

Du kan købe Børnepasset i Field's Information på Plan 1 fra d. 6. februar. 

Det populære Vinterferie Børnepas er nu tilbage i Field’s, og vi kan ikke få armene ned! Sommetider kan kreativitetsevnen drille lidt, når man skal finde på en sjov familie-aktivitet i ferien. Det er her Field's sjove Børnepas kommer til sin bedste undsætning! Hent flotte gaver i Field's butikker og få gratis entré til Experimentarium. Desuden er der mulighed for tilkøb af aktivitetsbilletter til Nordisk Film Biografer i Field's* og hoppelandet JumpYard*. Vi har oveni hatten sørget for gode tilbud til de medfølgende voksne, så både store og små får den bedste dag eller dage, da du som altid nemlig er velkommen til at indløse Børnepasset over flere dage!
 

PRIS VINTERFERIE BØRNEPAS

                 >> Børnepas UDEN tilkøb af aktivitetsbillet koster kun 60 kr. (værdi 460 kr.)
 
>> Børnepas med aktivitetsbillet til en valgfri børnefilm i Nordisk Film Biograf i Field's ELLER en hoppetur i JumpYard koster kun 120 kr. (værdi 625 kr.)
 
>> Børnepas inkl. to aktivitetsbilletter til Nordisk Film Biograf Field's OG en hoppetur i JumpYard koster kun 180 kr. (værdi 685 kr.)
 

HVOR OG HVORNÅR KAN VINTERFERIE BØRNEPAS KØBES OG INDLØSES?

Du kan indløse Vinterferie Børnepas i Field's Information  på Plan 1 fra fredag d. 10. februar - søndag d. 26. februar 2023. Børnepasset kan købes i Field's Information fra d. 6. februar 2023. Børnepasset kan indløses i samme periode. Børnepasset gælder alle børn fra 0-14 år (med undtagelse af aktivitetsbilletten til NFBio Field’s der gælder til og med 11 år). Børnepasset og indholdet kan ikke byttes. Der tages forbehold for trykfejl og udsolgte varer. Begrænset antal. Fribilletten til Experimentarium er gyldig fra d. 11. - 28. februar 2023. Aldersgrænsen for adgang er 2-11 år. 
 

TAG MED PÅ SKATTEJAGTEN SAMMEN MED "FOLK OG RØVERE I KARDEMOMME BY"

Er du klar på en gratis skattejagtsmission i efterårsferien, så du kan hjælpe detektiverne med at løse mysteriet.
 
 
OBS. TILKØB AF AKTIVITETSBILLETTER
*JumpYard betingelser: Billetten er for børn til og med 14 år. Billetten gælder til en time og er eksl. Strømper. Der skal benyttes JumpYard-strømper i forbindelse med besøg i JumpYard. Billetten kan kun bruges som drop-in og ikke ved online booking eller pre-booking. Hoppetiden skal startes på hele klokkeslæt. Billetten er kun gyldig på dagen den indløses, tidsbestilling på dagen er derfor mulig, dog ikke flere dage i forvejen. Udsolgte timer kan forventes, så kom i god tid. 
 
*Nordisk Film Biografer betingelser: Billetten er for børn til og med 11 år. Billetten skal bruges inden klokken 18. Tillæg på 3D titler og forlænget spilletid betales separat ved indløsning af billet i biografen. 

VANDKANON ELLER TUSSER FRA INFORMATIONEN

VANDKANON ELLER TUSSER FRA INFORMATIONEN

Indløs din billet fra Vinterferie Børnepas og få udleveret en vandkanon eller tusser.
Download Field's Premium og indløs tilbuddet i appen. Tilbuddet kan ses under "Mine eksklusive tilbud."

Vis tilbuddet til en medarbejder i Field's Information og få udleveret din gave. 
Field's Information Plan 1

MASHUP MED SMAG FRA CENTERKIOSKEN

MASHUP MED SMAG FRA CENTERKIOSKEN

Aflevér din kupon fra Vinterferie Børnepas hos Centerkiosken og få udleveret en Mashup vand med smag.
Tilbud til forældre
Køb en stor kop kvalitetskaffe fra Italienske Lavazza til kun 15 kr.
Normalpris: 29 kr. 
Dette tilbud kan kun indløses med børnebilletten. 
Centerkiosken Plan 0

BØRNE-SOFTICE HOS FRELLSEN

BØRNE-SOFTICE HOS FRELLSEN

Aflevér din kupon fra Vinterferie Børnepas hos Frellsen og få udleveret en Børne-Softice.
 
Softicen er uden drys.
 
Kan ikke ombyttes til andre varer eller produkter. 
Frellsen Plan 0

BØRNEPORTRÆT I BØRNE-FOTO

BØRNEPORTRÆT I BØRNE-FOTO

Aflevér din kupon fra Vinterferie Børnepas hos Børne-foto og få printet ét stk. Børneportræt 6x9 cm eller et print af et foto fra din smartphone 1015 cm. 
 
Gælder for børn til og med 14 år i selskab med en voksen. 
Børne-foto Plan 2

SJOVE VISKELÆDERE HOS FLYING TIGER

SJOVE VISKELÆDERE HOS FLYING TIGER

Aflevér din kupon fra Vinterferie Børnepas hos Flying Tiger Copenhagen og få udleveret nogle sjove viskelædere. 
Flying Tiger Plan 1

SPUNK VINGUMMIÆSKE HOS BILKA

SPUNK VINGUMMIÆSKE HOS BILKA

Aflevér din kupon fra Vinterferie Børnepas hos Bilka og få udleveret en lækker pakke spunk vingummier. 
 
Udleveres i Bilkas Kundeservice.
Bilka Onestop Plan 0

SURPRISE HOS LINDEX

SURPRISE HOS LINDEX

Aflevér din kupon fra Vinterferie Børnepas hos Lindex og få udleveret en surprise.
Lindex Plan 1

CHOKO GULDMØNT HOS STARBUCKS

CHOKO GULDMØNT HOS STARBUCKS

Aflevér din kupon fra Vinterferie Børnepas hos Starbucks og få udleveret en chokolade guldmønt.
Starbucks Plan 0

MAGIC CUBE HOS BR

MAGIC CUBE HOS BR

Aflevér din kupon fra Vinterferie Børnepas hos BR og få udleveret en sjov magic cube. 
BR Plan 0

HOPPEBOLD HOS SKETCHERS

HOPPEBOLD HOS SKETCHERS

Aflevér din kupon fra Vinterferie Børnepas hos BR og få udleveret en sjov magic cube. 
Sketchers Plan 1

FARVEBLYANTER FRA ESPRIT

FARVEBLYANTER FRA ESPRIT

Aflevér din kupon fra Vinterferie Børnepas hos Esprit og få udleveret nogle flotte farveblyanter. 
Esprit Plan 1

ÆBLE-/APPELSINJUICE HOS BURGER KING

ÆBLE-/APPELSINJUICE HOS BURGER KING

Aflevér din kupon fra Vinterferie Børnepas hos Burger King og få udleveret en forfriskende æble- eller appelsinjuice. 
Burger King Plan 2

SUND CHOKOBAR FRA PALÆO

SUND CHOKOBAR FRA PALÆO

Aflevér din kupon fra Vinterferie Børnepas hos Palæo og få udleveret en sund plantebaseret chokoladebar med kakao og dadler fra Cocohagen.
Palæo Plan 2

BØRNE-FRIBILLET TIL EXPERIMENTARIUM

BØRNE-FRIBILLET TIL EXPERIMENTARIUM

Aflevér din kupon fra Vinterferie Børnepas hos Experimentarium og få gratis adgang. 
Gælder for ét barn i følge med en voksen. En betalende voksen kan have max to børn med Børnefribillet med og yderligere børn betaler normal entré. 
Aldersgrænsen er fra 2 -11 år. 
Gyldig fra d. 11. - 28. februar 2023. 
Besøg Experimentarium

1 KR. TIL DANSKE HOSPITALSKLOVNE

1 KR. TIL DANSKE HOSPITALSKLOVNE

Field's støtter Danske Hospitalsklovne med 1 kr. for hvert solgt Vinterferie Børnepas. 
Besøg Danske Hospitalsklovne

 • 5 DRØMMENDE DESSERTER I FIELD'S

  Der er altid plads til dessert! Eller det mener vi i hvert fald. En god dessert er den perfekte afslutning på en vidunderlig middag eller efter en vellykket shoppingtur. I Field’s kan du forkæle dig selv med en dessert, der med garanti vil tilfredsstille din sukkertrang. For at gøre det nemmere for dig har vi samlet denne guide med fem drømmende desserter, du finder blandt vores butikker. Hvis du i hele taget er glad for desserter og leder efter din næste favorit, kan du bruge denne guide til inspiration. Du kan vælge at nyde din nyfundne dessert  i centeret eller tage den med hjem og gumle løs. I guiden finder du et udvalg af kager og isdesserter i forskellige varianter. Værsgo’ og dyk ned i alle de drømmende desserter!

 • 6 LÆKRE BØRNEMENUER I FIELD’S

  Vi elsker at besøg af søde børnefamilier, og derfor kommer denne guide, som er specifikt skrevet til jer! Når I vælger at tilbringe dagen hos os i Field’s, vil vi sørge for, at HELE familien får den bedste dag nogensinde. Vi har en masse aktiviteter til børnene, men alle disse kan ikke klares tom mave. Bare rolig, den klarer vi nemlig også i Field’s! I denne guide har vi samlet seks spisesteder, der serverer de lækreste børnemenuer - der er ingen grund til at pakke frokost eller aftensmad med. Forkæl børnene med alt det, de kan lide; alt fra pizza, nuggets, burgere og pommes fritter til is og andre søde desserter. Restauranterne befinder sig i vores Food Lounge Plan 2. McDonald's befinder sig på Plan 1. Efter deres lækre måltid kan børnene lege videre vores nye legeplads, som også ligger Plan 2. Her har de fri mulighed for at klatre, rutsje og løbe rundt med deres nyfundne energi. Vi håber, at I fået inspiration til, hvor I skal spise under jeres næste besøg i Field’s. Vi glæder os til at se jer!

   

 • HER FINDER DU DE BEDSTE IS I FIELD’S

  Sommer, sol og is! Nu er sommeren endelig på vej, og det betyder, at vi kan begynde at fylde maverne med en lækker og kølig is! Med en is i hånden kan din shoppingtur i Field’s blive ekstra hyggelig om sommeren. Men hvilke is kan du få i Field’s? Stort set alle slags! Om du er til sodavandsis, softice eller en god gammeldags is, vil du kunne få fingrene i din favorit. I Field’s finder du eksempelvis Paradis Is, Frellsen Chokolade og  Kjærstrup Chokolade, som er eksperter inden for desserter. Og tager du forbi Normal eller Centerkiosken finder du et udvalg af forskellige is. Nedenfor  har vi samlet denne is guide, så du nemt og hurtigt kan spotte alle de gode is, du kan nyde, mens du shopper i Field's!

 • 5 GODE KOPPER KAFFE I FIELD'S

  Kalder alle kaffe-elskere, fordi her kommer den ultimative guide til, hvor du finder en god kop kaffe under dit besøg i Field’s! Vi forstår, at for nogle er en dejlig varm kop kaffe den eneste rette måde at starte dagen på. For andre er det blevet til en traditionel hyggestund under deres shoppingtur! Hvad end din grund er, ønsker vi, at du får den bedste oplevelse under dit besøg i Field’s, og derfor har vi samlet denne guide, så du let kan finde rundt blandt alle vores forskellige spisesteder.

  Herunder har vi udvalgt 5 spisesteder, der brænder for at servere den bedste kaffe til alle vores besøgende i Field’s. Hvor end du vælger at tage hen, vil du blive mødt med et større udvalg end bare kaffe på deres menukort og hjælpsomt personale, der står klar til at imødekomme dine kaffe ønsker.