38388 Fields Vinterferie Brnepas 02 24 Desktop 1920x580px_2

VINTERFERIE BØRNEPAS

07 Marts, 2024

Field´s vinterferie børnepas kan indløses i perioden fra

fredag den 9. februar - søndag den 25. februar 2024

og kan købes i Field's Information på Plan 1 fra den 2. februar 2024. 

Det populære Vinterferie Børnepas er tilbage i Field’s og vi kan ikke få armene ned. Mangler du en sjov aktivitet for hele familien i vinterferien kom til Field´s og prøv den gratis skattejagt og Børnepasset som er fuld af sjov. Hent flotte gaver i Field's butikker og få gratis entré (1 barn) til Experimentarium. Desuden er der mulighed for tilkøb af aktivitetsbilletter til Nordisk Film Biografer i Field's* og hoppelandet JumpYard*. Vi har oveni hatten sørget for gode tilbud til de medfølgende voksne, så både store og små får den bedste dag eller dage, da du som altid nemlig er velkommen til at indløse Børnepasset over flere dage!

 

PRIS VINTERFERIE BØRNEPAS

                 >> Børnepas UDEN tilkøb af aktivitetsbillet koster kun 70 kr. (værdi 756 kr.)

 

>> Børnepas med aktivitetsbillet til en valgfri børnefilm i Nordisk Film Biograf i Field's ELLER en hoppetur i JumpYard koster kun 140 kr. (værdi 891 kr.)

 

>> Børnepas inkl. to aktivitetsbilletter til Nordisk Film Biograf Field's OG en hoppetur i JumpYard koster kun 210 kr. (værdi 1.020 kr.)

 

HVOR OG HVORNÅR KAN VINTERFERIE BØRNEPAS KØBES OG INDLØSES?

Du kan indløse Vinterferie Børnepas i Field's Information på Plan 1 fra fredag den 9. februar - søndag den 25. februar 2024. Børnepasset kan købes i Field's Information fra den 2. februar 2024. Børnepasset gælder alle børn fra 0-14 år (med undtagelse af aktivitetsbilletten til NFBio Field’s, High Score  Arcade og Experimentarium der gælder til og med 11 år). Børnepasset og indholdet kan ikke byttes. Der tages forbehold for trykfejl og udsolgte varer. Der vil være begrænset antal så køb det allerede fra den 2. februar. Fribilletten til Experimentarium er gyldig fra den 9. februar - 29. februar 2024.         

 

Udover at Børnepasset giver adgang til Experimentarium, Go Bounce kan der indløses gaver til følgende butikker i Field´s:

Bilka, High Score, Fætter BR, Frellsen, Børne-foto, Flying Tiger Copenhagen,

Palæo, BabySam, Panduro, Centerkiosken og dalle valle 

TAG MED PÅ SKATTEJAGTEN SAMMEN MED "MINIHELTENE"

Er du klar på en gratis skattejagtsmission i vinterferien, så kan du hjælpe detektiverne med at løse mysteriet.

Læs mere om skattejagten  >>

 

OBS. TILKØB AF AKTIVITETSBILLETTER

*JumpYard betingelser: Billetten er for børn i alderen til og med 12 år. Billetten gælder til en time og er ekskl. strømper. Der skal benyttes JumpYard-strømper i forbindelse med besøg i JumpYard. Billetten kan kun bruges som drop-in og ikke ved online booking eller pre-booking. Hoppetiden skal startes på hele klokkeslæt. Billetten er kun gyldig på dagen den indløses, tidsbestilling på dagen er derfor mulig, dog ikke flere dage i forvejen. Udsolgte timer kan forventes, så kom i god tid. 

 

*Nordisk Film Biografer betingelser: Billetten er for børn til og med 11 år. Billetten skal bruges inden klokken 18. Tillæg på 3D titler og forlænget spilletid betales separat ved indløsning af billet i biografen.