Download vores gratis app Field's ? Klik her

ZAY rammer Zizzi butikken i Field's

Events21/01/2019

Plus size-brandet Zizzi får en ny søster, ZAY, som henvender sig til dig som elsker feminine, stilrene styles af høj kvalitet. ZAYs kendetegn er, at der er kælet for detaljen – hvad end det angår den rigtige knap, den fineste blonde, den smukkeste perlekant eller lækkert stof af høj kvalitet.Kollektionerne på ZAY er bygget op omkring fulde outfits, som inspirerer dig til en ny, feminin og stilsikker garderobe, hvor dine styling-muligheder er uendelige.

Æstetikken er i højsædet, når dansk ejede Zizzi byder kunderne velkommen i sin butik i Field's. Her er art deco referencer mikset med rene, skandinaviske linjer, og bløde draperinger, smagfulde farver og blankpoleret messing er noget af det, der umiddelbart falder i øjnene. Selv duften er der tænkt over. Men der ligger også store overvejelser bag de helt små og mindre synlige detaljer, som kan være med til at fuldende shopping-oplevelsen.

Især har der været fokus på at skabe rummelige prøverum, hvor lyssætningen er varm og behagelig, og en smuk propel sikrer en tilpas temperatur. Alt sammen finesser, der er med til at gøre butikken og i særdeleshed prøverums-faciliteterne imødekommende og trygge.

Zizzi ligger stor vægt på, at kunderne skal have lyst til at få butiksoplevelsen med og ikke mindst få optimal, professionel rådgivning og vejledning fra butikkens ansatte. Udover personalets solide ekspertise, når det gælder pasform og styling, gør butikkens øvrige indretning det også nemt for kunderne at finde inspiration i de nyeste trends og tendenser.

Zizzi's nye søster Zay kommer til butikken den 24.01.19
Vi ses i Zizzi i Field's

Vis på kort

Åbningstider

Kl. 10-20

Kontakt

53391593

Andre nyheder

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top