Download vores gratis app Field's ? Klik her

Burger King i Field's

Shop visual Burger King

Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 10.00 - 22.00

Kontakt

32 62 42 62
  • Burger King På sociale netværk:

Burger King

Burger King i Fields

Trænger du til en pause mellem indkøbene i Field’s? Så ta’ forbi Burger King på Plan 2. Burgerkæden er verdensberømt for lækre burgers og menuer. Her får du et hurtigt og lækkert måltid med sprøde pommes frites, drikkevarer og desserter.

Menuer i Burger King

Vi har de populære hamburgere, som eksempelvis Whoppers eller Big King. Dertil kan du vælge forskellige snacks. Chicken nuggets eller King wings er populære med vores dipsauce til. Vi har også Onion rings og Twister medium eller Twister large. Du kan desuden bestille forskellige sideretter, der fuldender din burgeroplevelse. Børneretter har vi selvfølgelig også, så Burger King er altid populær hos børn.

Snack- eller kaffepause på Burger King

Til den lille sult kan du vælge vores hamburger eller cheeseburger. Vil du have et sundt mellemmåltid, så prøv vores lækre salat eller veggie burger.
Vil du bare have en kaffepause? Burger King er et oplagt sted til at snuppe en kaffe. Vi har forskellige kaffer, milkshakes eller andre kolde drikke. Hertil kan du snuppe en dessert som fx donuts, muffins eller softice, der giver dig energi til indkøbene i Field’s.

Kom forbi med familien eller vennerne, hvis du vil have et lækkert burgermåltid.

Deals and News Burger King

Se andre

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top