Download vores gratis app Field's ? Klik her

Sunset Boulevard i Field's

Shop visual Sunset Boulevard

Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 10 - 21

Kontakt

32 62 32 38

Sunset Boulevard

Sunset Boulevard i Field’s

Hos Sunset Boulevard tror vi på hurtig, lækker og ærlig mad. Du kan vælge mellem velsmagende burgere, forskellige sandwiches med lækkert fyld og indbydende salater. Vi laver maden, når du har bestilt den – så du altid sætter tænderne i et frisklavet måltid. Du har tilmed frihed til at vælge, hvordan den skal sammensættes. Kom forbi til frokost eller når dig og din familie skal have aftensmad. Der er også mulighed for at bestille take-away mad.

Oplev den femte smagssans

Vi tilbereder alle vores retter efter den femte smagssans Umami. Smagen er fyldig, skarp og krydret på én gang, så det gør vores sandwiches velsmagende, foruden at de ser fantastiske ud. Vores succes skyldes derfor, at du får en sandwich, hvor der er kræset om detaljerne og pirrer dine smagsløg. Vi går meget op i denne femte smagssans, hvilket gør, at du får anderledes smagsoplevelser hos os. Vi har udviklet vores egen tomatrelish i stedet for almindelig ketchup – for blot at nævne et eksempel ud af flere.

Vi får dagligt besøg af unge som ældre, børn, familier eller grupper af venner. Vi har noget for enhver smag. Foruden vores lækre mad, har vi også forskellige drikkevarer, kager, is og børnemenuer.

Vi glæder os til at se jer!

Deals and News Sunset Boulevard

Se andre

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top