titleNewsletter.newsletter

Download vores gratis app Field's ? Klik her

Butikker Bog & Idé

Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 10.00 - 20.00

Kontakt

32 46 33 00
  • Bog & Idé På sociale netværk:
Vores andre butikker Bog & Idé

Din butik of Bøger Bog & Idé i Field's

Bog & Idé i Field’s

Bog & Idé byder dig velkommen til en verden af bøger og tilbehør til kontoret. Vi har alt til dig, der studerer, arbejder, har hjemmekontor eller hobbyværksted og har brug for vores assistance til at få skabt de bedste rammer. Vi hjælper dig, hvis du har brug for at få sat alting i system med mapper, kontorartikler og værktøjer til det perfekte kontorlandskab. I Bog og Idé finder du et kæmpeudvalg af "vitaminer til hovedet" i form af bøger, papirvarer samt gaveideer, såsom brætspil og Smartboxes. Du finder altid de kontorting, du har brug for eller de bøger, spil og kort, du vil have med på ferien.

I Bog og Idé får du en god oplevelse

Vores personalet står parat til at inspirere dig med gode ideer. Som Danmarks største boghandlerkæde vil Bog og Idé forsøge at give kunden en god oplevelse ved hvert besøg.

Uanset, om du er på udkig efter noget til at understøtte din arbejdsomhed eller kreativitet, hjælper vi dig på vej. Vores butiksassistenter har med garanti en idé til en god bog, et opslagsværk, de rette skriveværktøjer eller programmer til din computer, der gør dig lidt klogere på netop dit felt. Vi sætter os i kundens sted og finder dét, der gør din dagligdag nemmere eller bare mere interessant!

Uanset dit behov for viden, kan vi med garanti anbefale noget læsestof, hjælpemidler eller værktøjer i processen.

Vores andre butikker Bøger

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål

Åbningstider

Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top