Download vores gratis app Field's ? Klik her

Nordisk Film Biografer i Field's

Shop visual Nordisk Film Biografer

Vis på kort

Åbningstider

Mandag - fredag: 11 - 24Lørdag - søndag: 10 - 24 

Kontakt

70 13 12 11 (alle dage fra 11.00-20.00)

Butikker Nordisk Film Biografer

Nordisk Film Biograf i Field's

Skal du fange den nyeste film i biografen? Så kom og besøg den vildeste biograf på Amager – nærmere betegnet hos Field’s i Ørestad. Her finder du det største lærred, Nordisk Film Biografer nogensinde har opsat, en altomsluttende, fantastisk lyd fra Dolby Atmos og den nyeste teknologi inden for filmvisning.

Se aktuelle film og reserver billet

Amagers stærkeste biograf

I biografens største sal finder du en teknologi, der vil revolutionere biografoplevelsen,  nemlig den innovative og prisbelønnede laserprojektor DP4K-60L fra firmaet Barco. Den nye laserprojektor giver et fantastisk lysstærkt billede på lærredet, 30 procent bedre kontrast, mere naturlige farver og et skarpere billede. Det er slut med mørke 3D-film, og laserteknologi er simpelthen nødvendigt for at lyse det gigantiske lærred op: Selve lærredet i sal 1 er det største, Nordisk Film Biografer nogensinde har opsat.

Parkering ved Nordisk Film Biografer Field’s

Fire timers parkering i Field’s kan refunderes, når du besøger Nordisk Film Biografer i Field’s. Husk at trække en p-billet ved indkørslen til Field's parkeringskælder.(OBS. Tilbuddet om validering gælder kun, hvis du parkere på Field's egne indendørs parkeringspladser) . Notér venligst, at ved brug af kreditkort kan p-billetten ikke refunderes. 

Deals and News Nordisk Film Biografer

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider
Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top