Field's biograf har fået 4DX og luksussæder

Field's biograf har fået 4DX og luksussæder

Nyhed!

Elsker du at gå i biografen? Så skal du helt sikkert prøve Nordisk Film Biografer Field's nye lækre sæder. Alle sale er blevet opgraderet med de nyeste reclinerstole og sal 7 har gennemgået en total transformation, hvor hele salen er blevet omdannet til et rent paradis for oplevelsesglade film-fans! 

LUKSUS-SÆDER TIL LUKSUSDYR

Nye sæder til filmglade luksusdyr! Så er der godt nyt til alle luksusdyr. Nordisk Film Biografer Field’s har fået nye luksusstole i alle sale. De nye luksusstole kan indstilles præcis, som du ønsker det - der er en fantastisk nakkestøtte samtidig med, at sædet kan lænes helt tilbage, så du kan få benene op.

4DX

Vind i håret, stole der ryster og følelsen af regn på dine kinder. Det lyder ikke som en klassisk tur i biografen. Men nu er det virkelighed i Nordisk Film Biografer Field's. Med Nordisk Film Biografers 4DX-koncept er der tilføjet en fysisk fjerde dimension til filmen. Med intet mindre end 18 forskellige effekter gør 4DX DIG til en del af filmens handling og giver en revolutionerende biografoplevelse. Ved hjælp af et hydrauliksystem ryster, hopper og svajer biografsæderne, mens dyser giver vind i håret og spyer vand og duft ud. Tilsammen giver det en virkelighedsnær oplevelse af vejrfænomener, bevægelser og andre elementer fra filmen.

4DX-biografsalen er udviklet specielt til spillefilm, og alle effektspor designes individuelt til hver enkelt film, så du kan være sikker på en stor, anderledes og ikke mindst sjov oplevelse - hver gang!

VIGTIG INFO

Du skal være mindst 100 cm. høj og mindst 4 år for at opleve 4DX. Børn under 7 år skal være ledsaget af en voksen. 4DX-stolen kan max. bære en vægt på 120 kg. Vi fraråder personer med hjertesygdomme, nakke- eller rygsygdomme og gravide at se film i 4DX