Mode
Livsstil & Underholdning

Babysam i Field's

Kom ind og bliv inspireret af et kæmpe udvalg af tøj, legetøj og meget mere til dit barn i BabySams i Fiel’s
BabySam er blandt Nordens største, når det gælder babyudstyr. Som Danmarks største forhandler af babytøj, babylegetøj og meget mere til det helt små er det en butik med traditioner. Siden BabySam startede tilbage i 1973 er sortimentet blevet større, flottere og medarbejderne mere kvalificerede. Hos BabySam får du kyndig vejledning, hvis du eksempelvis står og skal købe autostole eller barnevogne.
 
BabySam har alt, hvad du behøver til dit barns garderobe. Her skal babytøj være behageligt basistøj og gennemtænkt funktionstøj designet til små størrelser. Materiale er valgt til den maksimale komfort for dit barn.
I BabySam finder du masser af udstyr til børneværelset, så du kan skabe sjove og kreative rammer for dit barns hverdag. BabySams udvalg har byggeklodserne til at skabe et spændende og gennemført børneværelse i moderne design og flotte farver.
Gå på opdagelse i BabySams spændende butik i Field’s og find masser af inspiration og kvalitet til dit barns klædeskab, værelse eller hverdag i hjemmet. 

Services

  • Hos BabySam får du kompetent rådgivning. Medarbejderne går ikke på kompromis med BabySams værdier om sikkerhed, tryghed og ansvarlighed. Ligesom din baby skal have behageligt tøj, skal alt babyudstyr også være sikkert.
  • Vi pakker gaver ind hele året rundt og kan tilbyde personlig hjælp til at finde lige præcis det, du står og mangler. Hos os vægter vi kundeservice og kundepleje meget højt, og gør altid vores bedste for at give kunden en oplevelse. 

Miljø- og samfundsansvar

  • Vores plastikposerne koster penge lige som alle andre steder. Dog går pengene til plastic-change. Det er også muligt at købe stofnet hos os og skåne miljøet.
  • Vi har mødrehjælpen som velgørenheds-samarbejdspartner. En del af vores overskud går til dem. 
  • Vores regntøj ”Mikk-line” er lavet af 100 % genbrugsplast.
  • Vores tremmesenge er FSC Certificering

SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra Babysam i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s!

 

Find Babysam

Babysam ligger på plan 1 i Fashion Quarter ved siden af McDonald's. Den nærmeste indgang er hovedindgangen fra Ørestads Blvd. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af B-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 1. 

 
Save Icon selectedSave Icon
babysam-973

Babysam

open iconÅbent
hours

Nærmeste indgang::
Metroindgangen

TILBUD

FÅ 15% HOS BABYSAM

BabySam er Danmarks største kæde for babyudstyr, børnetøj og alt til dig som er gravid.

23/05/22 -31/05/26

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Mango
Åbent
Skoringen
Åbent

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!