Name It i Field's

Name It er tøjbutikken for de små. Vi har farverigt og lækkert kvalitetstøj – alt sammen til attraktive priser, der ikke vælter budgettet.
I butikken finder du tøj til nyfødte og børn i alle aldre. Det søde til den nyfødte, det komfortable og sjove til de lidt ældre, samt det smarte og cool tøj til de ældste. Vi har et kæmpe udvalg i børnetøj op til 12 år. Vi hjælper gerne med inspiration, og til at du finder alt tilbehøret til garderoben – huer, vanter, strømper, sko/hjemmesko, regntøj m.m.

Vi er inspireret af børns kærlige og frie natur og det afspejler sig også i den måde, vi designer tøj. Vi tager nemlig udgangspunkt i værdier som kreativitet, sundhed og sport, venskab, bæredygtighed og dyrevelfærd.

Services

Vi pakker gaver ind hele året rundt og kan tilbyde personlig hjælp til at finde lige præcis det, du står og mangler. Hos os vægter vi kundeservice og kundepleje meget højt, og gør altid vores bedste for at give kunden en oplevelse. 

Miljø- og samfundsansvar

Name It skal være et sikkert valg, når du handler tøj til dine børn. Vores tøj er sikkert at bære for de helt små børn, da det er yderst vigtigt for os, at vi overholder vores strenge politik om en ansvarlig produktion. Det indebærer bl.a., at vi fokuserer meget på at begrænse eller forbyde brug af kemikalier til vores tøj. Desuden er mere end 20 % af vores tøj lavet af økologisk bomuld. Vi arbejder hele tiden på endnu flere forbedringer, når det kommer til en bæredygtig produktion.

MYPLAYS

MYPLAYS er Field’s loyalitetsprogram. Husk at scan QR-koden i butikken, så du kan opnå fede bonusser! 
Som MYPLAYS-medlem får du også en times ekstra gratis parkering.

Find Name It

Name It ligger på plan 1 i Fashion Quarter ved siden af Normal. Den nærmeste indgang er hovedindgangen fra Ørestads Blvd. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af B-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 1. 
name-it-863

Name It

open iconÅbent
hours

Nærmeste indgang::
Metroindgangen

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!