Mode

NAME IT er inspireret af børn – til børn

Hos NAME IT bliver vi inspireret og opmuntret af børns ligefremhed, og vi ser verden gennem deres øjne. Vores kreativitet har rødder i børns livsglæde og frie måde at tænke på. Vi klæder babyer, børn og tweens på til enhver lejlighed og altid med stil. 

Vi skaber tidssvarende tøj til børn og tweens til overkommelige priser, altid med et øje på de voksnes modeverden, så vi kan skabe individuelle looks på baggrund af de seneste trends. 

Vi gør os umage med at fremstille ansvarlig mode, når vi forvandler de seneste trends til behageligt og sikkert kvalitetstøj til børn og tweens.

Vores sortiment er inddelt i 4 produktlinjer, der dækker børns behov fra de er nyfødte til de kan passe voksenmoden. 

NAME IT BABY 0-1 år
Alt hvad baby behøver, når verden skal undersøges. Vores omsorg afspejler sig i babytøjet, der aldrig går på kompromis med komfort, sikkerhed og kvalitet. Tøjet afspejler de seneste trends med fokus på babyers behov i alderen 0 til 1 år.

NAME IT MINI 1-5 år
Alt hvad de små skal bruge, når de skal på opdagelse i den store verden. Moderigtigt børnetøj der ikke går på kompromis, når det gælder komfort, kvalitet og pasform. Henvender sig til børn i alderen 1 til 4 år.

NAME IT KIDS 5-12 år

Børnemode til enhver lejlighed skabt med udgangspunkt i ønsket om at fusionere modetrends med nysgerrige og aktive børns behov. Henvender sig til livsglade børn i alderen 5-12 år, der ønsker at gøre mode til en del af deres leg.   

LMTD 10-16 år
Modetøj til næste generations trendsættere. Til tweens og teenagere omkring 10 til 16 år, som altid er online, informeret og personlige i deres stil og smag. Et modebrand inspireret af morgendagens unge på jagt efter selvstændighed.

Services

Vi pakker gaver ind hele året rundt og kan tilbyde personlig hjælp til at finde lige præcis det, du står og mangler. Hos os vægter vi kundeservice og kundepleje meget højt, og gør altid vores bedste for at give kunden en oplevelse. 
 

Miljø- og samfundsansvar

Name It skal være et sikkert valg, når du handler tøj til dine børn. Vores tøj er sikkert at bære for de helt små børn, da det er yderst vigtigt for os, at vi overholder vores strenge politik om en ansvarlig produktion. Det indebærer bl.a., at vi fokuserer meget på at begrænse eller forbyde brug af kemikalier til vores tøj. Desuden er mere end 20 % af vores tøj lavet af økologisk bomuld. Vi arbejder hele tiden på endnu flere forbedringer, når det kommer til en bæredygtig produktion.

SCAN & VIND!
Husk at du kan scanne din kvittering fra Name It i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s! 

Find Name It

Name It ligger på plan 1 i Fashion Quarter ved siden af Normal. Den nærmeste indgang er hovedindgangen fra Ørestads Blvd. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af B-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 1. 
Save Icon selectedSave Icon
Name It

Name It

open iconÅbent
hours

Nærmeste indgang::
Metroindgangen

TILBUD

FÅ 10% PÅ KØB OVER 300 KR. HOS NAME IT

Hos NAME IT bliver vi inspireret og opmuntret af børns ligefremhed, og vi ser verden gennem deres øjne. Vores kreativitet har rødder i børns livsglæde og frie måde at tænke på. Vi klæder babyer, børn og tweens på til enhver lejlighed og altid med stil.

06/05/22 -31/12/26

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

ARKET
Åbent
TILBUD

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!