Mode

Deichmann i Field's

Hos Deichmann finder du de nyeste trends indenfor skomoden, uden at det koster dig en formue. Vores priser skyldes, at vi er Europas største skokæde og derfor kan bestille de mængder, der er unikke i branchen. Derigennem opnår vi prisfordele, som Deichmann gerne lader dig komme til gode.

Udvalget er bredt, og der findes mange modeller til hele familien at vælge imellem. Vi har sko til både børn og voksne. Mænd såvel som kvinder. Vi har rigtig mange kendte skomærker – også fra sportens verden. Vi har bl.a. sportssko-mærker som Nike, Adidas, Asics, Fila og Puma. Til småbørn kan vi friste med sko fra mærkerne Paw Patrol og Minnie Mouse – for bare at nævne et lille udvalg af de mange populære skomærker til børn. Børnene vil elske at kigge på de mange muligheder, imens du selv finder et par sko. Vi har også klassiske sko til brug på kontoret eller fritidssko, der kan bruges i hverdagen.

Services

Når du besøger Deichmann vil du nok blive overvældet af udvalget. Vi er stolte af, at kunne tilbyde så mange forskellige typer af sko. Vi står klar til at guide dig til dit bedste skokøb. Vi møder mange kunder dagligt, der sætter pris på vores gode service og at de kan finde sko til hele familien. Hos os vægter vi kundeservice og kundepleje meget højt, og gør altid vores bedste for at give kunden en oplevelse. 

Miljø- og samfundsansvar

Handler du hos Deichmann støtter du samtidig op omkring en butikskæde, der lægger vægt på social ansvarlighed. Vi har i mange år støttet samfundsmæssige og humanitære formål i Indien, Tanzania og i Europa. Deichmann har et flerårigt samarbejde med pulsskolen.dk, der muliggør større aktivitet blandt børn. 

SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra Deichmann i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s!

Find Deichmann

Deichmann ligger på plan 1 i Fashion Quarter. Den nærmeste indgang er Bilka-indgangen fra Arne Jacobsens Allé. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af A-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til Plan 1. 

 

Save Icon selectedSave Icon
Deichmann

Deichmann

open iconÅbent
hours

Nærmeste indgang::
Indgang ved Magasin

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

TILBUD
Glitter
Åbent

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!