Mode

SPORT24 i Field's

Vi dyrker glæden ved en sporty hverdag sammen med dig
Det er meget enkelt. Det skal være sjovt, og det er ligegyldigt, om du dyrker sport for hyggens, velværets eller medaljernes skyld. Om det foregår indendørs eller udendørs. Om du er nybegynder, veltrænet, høj eller lav. Om modstanderen er dig selv eller et helt hold.

Nogle ting er bare lettere at få gjort, når man er flere om det. Det gælder også for motion. SPORT 24 er her for at hjælpe hele Danmark med at give sofaen, stopuret og andre modstandere et kompetent modspil. 

Som Danmarks største sportskæde til familien tror vi på kvalitet, ekspertise og god kundeservice. Vi bestræber os altid på at være opdaterede på de nyeste sportsvarer fra de største brands. Vi går op i at klæde vores dygtige medarbejder på, så de med kyndig rådgivning og vejledning sikrer dig, at du kommer hjem med det outfit og udstyr, der passer til dig og din familie. 

Bliv medlem af Klub SPORT 24

Dyrker du også glæden ved sport? Så er Klub SPORT 24  måske noget for dig. Når du er medlem af Klub SPORT 24 får du et væld af fordele – både online og i din lokale SPORT 24. 

FORDELE VED EN KLUB KONTO:

  • Mulighed for gratis fragt ved køb på webshop
  • Gratis returfragt ved køb på webshops
  • Invitationer til før-udsalg (Køb før alle andre)
  • Store rabatter til events i din lokale butik
  • Køb udvalgte varer til særlige medlemspriser
  • Få bonus på alle dine køb
  • Vi gemmer alle dine kvitteringer online
  • Få attraktive katalogtilbud før alle andre
  • Eksklusive konkurrencer med flotte præmier

SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra SPORT 24 i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s!  

 

Find SPORT 24

SPORT 24 ligger på plan 0. Den nærmeste indgang er Metro-indgangen. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af B-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 0. 

Save Icon selectedSave Icon
SPORT 24

SPORT 24

close iconLukket
hours

Nærmeste indgang::
Metroindgangen

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Skechers
Lukket
TILBUD
Esprit
Lukket

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!