Mode

SPORT24 i Field's

Vi dyrker glæden ved en sporty hverdag sammen med dig
Det er meget enkelt. Det skal være sjovt, og det er ligegyldigt, om du dyrker sport for hyggens, velværets eller medaljernes skyld. Om det foregår indendørs eller udendørs. Om du er nybegynder, veltrænet, høj eller lav. Om modstanderen er dig selv eller et helt hold.

Nogle ting er bare lettere at få gjort, når man er flere om det. Det gælder også for motion. SPORT 24 er her for at hjælpe hele Danmark med at give sofaen, stopuret og andre modstandere et kompetent modspil. 

Som Danmarks største sportskæde til familien tror vi på kvalitet, ekspertise og god kundeservice. Vi bestræber os altid på at være opdaterede på de nyeste sportsvarer fra de største brands. Vi går op i at klæde vores dygtige medarbejder på, så de med kyndig rådgivning og vejledning sikrer dig, at du kommer hjem med det outfit og udstyr, der passer til dig og din familie. 

Kunde-fordele

Med gode tilbud og fordele til vores kunder ønsker vi at motivere og hjælpe hele familien med at dyrke glæden ved en sporty hverdag. Hvis ikke du allerede er medlem af vores kundeklub, kan du melde dig ind i dag og hente gode tilbud, nyheder, tips og tricks hjem med det samme.

MYPLAYS

MYPLAYS er Field’s loyalitetsprogram. Husk at scan QR-koden i butikken, så du kan opnå fede bonusser! 
Som MYPLAYS-medlem får du også en times ekstra gratis parkering.

Find SPORT 24

SPORT 24 ligger på plan 0. Den nærmeste indgang er Metro-indgangen. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af B-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 0. 

sport-24-118

SPORT24

close iconLukket
hours

Nærmeste indgang::
Metroindgangen

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Skechers
Lukket
Zara
Lukket

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!