Mode

Only i Field's

Only er et tøjbrand, der lægger vægt på at vi sammen skal finde din personlige stil! Vores tøj emmer af feminin styrke, selvtillid, stil og med rene og stilfulde linjer. Dog er der altid lidt kant og attitude over tøjet, så det ikke bliver for ”pænt”. Vi designer unikt kvalitetstøj, der henter inspiration i internationale trends. Vi er altid opdateret omkring de nyeste trends og vores tøj appellerer især til den trendy og sporty pige/kvinde. Du finder også i alle vores kollektioner lækkert denim tøj. 

Kom forbi, hvis du vil have vejledning af et personale, der elsker tøj og som kan gøre dig mere stilsikker og knivskarp i dit valg af tøj, tasker, sko og accessories. Vi har gode forslag til, hvad der kunne være noget for dig

Services

Vi pakker gaver ind hele året rundt og kan tilbyde personlig hjælp til at finde lige præcis det, du står og mangler. Hos os vægter vi kundeservice og kundepleje meget højt, og gør altid vores bedste for at give kunden en oplevelse. 

Miljø- og samfundsansvar

Meget af Onlys tøj bærer Oeko-tex mærket, som er verdens førende sundhedsordning. Oeko-tex er en forkortelse for humanøkologiske tekstiler, hvor der ikke må være indhold af farvestoffer og kemikalier, som har skadelig effekt.

MYPLAYS

MYPLAYS er Field’s loyalitetsprogram. Husk at scan QR-koden i butikken, så du kan opnå fede bonusser! 
Som MYPLAYS-medlem får du også en times ekstra gratis parkering.

Find Only

Only ligger på plan 1 i Fashion Quarter overfor VILA. Den nærmeste indgang er hovedindgangen fra Ørestads Blvd. Allé. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af B-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 1. 

only-236

Only

open iconÅbent
hours

Nærmeste indgang::
Indgang ved Apoteket

NYHEDER & EVENTS

eksklusivt! only giver her sit bud på sommerens dresscode

Nyhed!

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Bahne
Åbent
Vero Moda
Åbent

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!