Mode

Only i Field's

Only er et tøjbrand, der lægger vægt på at vi sammen skal finde din personlige stil! Vores tøj emmer af feminin styrke, selvtillid, stil og med rene og stilfulde linjer. Dog er der altid lidt kant og attitude over tøjet, så det ikke bliver for ”pænt”. Vi designer unikt kvalitetstøj, der henter inspiration i internationale trends. Vi er altid opdateret omkring de nyeste trends og vores tøj appellerer især til den trendy og sporty pige/kvinde. Du finder også i alle vores kollektioner lækkert denim tøj. 

Kom forbi, hvis du vil have vejledning af et personale, der elsker tøj og som kan gøre dig mere stilsikker og knivskarp i dit valg af tøj, tasker, sko og accessories. Vi har gode forslag til, hvad der kunne være noget for dig

Services

Vi pakker gaver ind hele året rundt og kan tilbyde personlig hjælp til at finde lige præcis det, du står og mangler. Hos os vægter vi kundeservice og kundepleje meget højt, og gør altid vores bedste for at give kunden en oplevelse. 

Miljø- og samfundsansvar

Meget af Onlys tøj bærer Oeko-tex mærket, som er verdens førende sundhedsordning. Oeko-tex er en forkortelse for humanøkologiske tekstiler, hvor der ikke må være indhold af farvestoffer og kemikalier, som har skadelig effekt.

SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra Only i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s! 


Find Only

Only ligger på plan 1 i Fashion Quarter overfor VILA. Den nærmeste indgang er hovedindgangen fra Ørestads Blvd. Allé. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af B-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 1. 

Save Icon selectedSave Icon
Only

Only

open iconÅbent
hours

Nærmeste indgang::
Indgang ved Apoteket

NYHEDER & EVENTS

eksklusivt! only giver her sit bud på sommerens dresscode

Nyhed!

TILBUD

ONLY GIVER 20%

Hos ONLY får du 20% på dit første køb.

06/02/23 -31/12/26

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Zizzi
Åbent
H&M MEN
Åbent

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!