Mode

Kings and Queens i Field's

Hos Kings & Queens har vi et mål om at være et kongerige af modetøj, sko og accessories. Vi har hele tiden fingeren på pulsen og ved, hvad der rører sig indenfor modeverdenen. Vi kender alle de nye mærker og følger løbende med i modens tendenser – og så har vi fuldstændig styr på, hvilke brands der trender og er populære. Vores indkøbere er engagerede eksperter med en passion for mode og arbejder hårdt for at skaffe det bedste udvalg af modetøj, markedet kan byde på. Sortimentet er derfor langt fra tilfældigt. Det er derimod nøje udvalgt, så ingen går forgæves. Her er derfor både high end brands til feinschmeckerne og modetøj på budget. Du kan således nemt finde et nyt, smart outfit til få hundrede kroner eller den fashionable jakke, du har drømt om længe. Hos Kings & Queens fører vi modetøj fra intet mindre end +50 forskellige tøjmærker – fra Tommy Hilfiger og Calvin Klein til NA-KD og Vila. 

Services

Vi tilbyder indpakning af dine gaver købt hos os. 

Miljø- og samfundsansvar

Da vi gerne vil bidrage til reduceringen af plastik i vores miljø og natur, betaler du for en pose i vores butikker. Vores poser er fremstillet af recycled plastik. 

Loyalitetsklub

Bliv medlem af vores kundeklub og optjen 5% af dit køb som point hver gang du handler i vores butikker. Disse point kan indløses når som helst i vores butikker. 
Medlemmer af vores kundeklub modtager hver måned eksklusive tilbud der kun er tilgængeligt for kundeklubben. 
Hver måned trækker vi lod blandt medlemmer af vores kundeklub om et gavekort på 1000 kr. 
Vi har en app hvor du kan se dine point, vores månedstilbud, se et katalog med de nyeste trends, finde alle dine kvitteringer og meget mere. 

SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra Kings and Queens  i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s!

Find Kings & Queens

Kings & Queens ligger på plan 1 i Fashion Quarter overfor ZARA. Den nærmeste indgang er Metro-indgangen. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af C-tårnet og tage elevatoren til plan 1. 


Save Icon selectedSave Icon
kings-and-queens-24

Kings and Queens

close iconLukket
hours

Nærmeste indgang::
Metroindgangen

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Only
Lukket

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!