Mode

Kings and Queens i Field's

Hos Kings & Queens har vi et mål om at være et kongerige af modetøj, sko og accessories. Vi har hele tiden fingeren på pulsen og ved, hvad der rører sig indenfor modeverdenen. Vi kender alle de nye mærker og følger løbende med i modens tendenser – og så har vi fuldstændig styr på, hvilke brands der trender og er populære. Vores indkøbere er engagerede eksperter med en passion for mode og arbejder hårdt for at skaffe det bedste udvalg af modetøj, markedet kan byde på. Sortimentet er derfor langt fra tilfældigt. Det er derimod nøje udvalgt, så ingen går forgæves. Her er derfor både high end brands til feinschmeckerne og modetøj på budget. Du kan således nemt finde et nyt, smart outfit til få hundrede kroner eller den fashionable jakke, du har drømt om længe. Hos Kings & Queens fører vi modetøj fra intet mindre end +50 forskellige tøjmærker – fra Tommy Hilfiger og Calvin Klein til NA-KD og Vila. 

Services

Vi tilbyder indpakning af dine gaver købt hos os. 

Miljø- og samfundsansvar

Da vi gerne vil bidrage til reduceringen af plastik i vores miljø og natur, betaler du for en pose i vores butikker. Vores poser er fremstillet af recycled plastik. 

Loyalitetsklub

Bliv medlem af vores kundeklub og optjen 5% af dit køb som point hver gang du handler i vores butikker. Disse point kan indløses når som helst i vores butikker. 
Medlemmer af vores kundeklub modtager hver måned eksklusive tilbud der kun er tilgængeligt for kundeklubben. 
Hver måned trækker vi lod blandt medlemmer af vores kundeklub om et gavekort på 1000 kr. 
Vi har en app hvor du kan se dine point, vores månedstilbud, se et katalog med de nyeste trends, finde alle dine kvitteringer og meget mere. 

MYPLAYS

MYPLAYS er Field’s loyalitetsprogram. Husk at scan QR-koden i butikken, så du kan opnå fede bonusser! 
Som MYPLAYS-medlem får du også en times ekstra gratis parkering.

Find Kings & Queens

Kings & Queens ligger på plan 1 i Fashion Quarter overfor ZARA. Den nærmeste indgang er Metro-indgangen. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af C-tårnet og tage elevatoren til plan 1. 


kings-and-queens-24

Kings and Queens

open iconÅbent
hours

Nærmeste indgang::
Metroindgangen

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Guess
Åbent
Babysam
Åbent

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!