Mode

Kings and Queens i Field's

I Kings & Queens finder du alle de populære fashionbrands - samlet ét sted.

Vores indkøbere er engagerede eksperter med passion for modens største trends. De arbejder altid på at skaffe det bedste udvalg af styles, markedet kan byde på. 

Sortimentet er nøje udvalgt til ham og hende mellem 18-35 år - hvad enten du er på udkig efter de lækre kvalitetsbrands eller shopper på budget.

Find alle de nyeste trends indenfor blazere, t-shirts, sweatshirts, hoodies, hverdagskjoler, leggings, jeans og style dit outfit med accessoires som caps, buckethats, tasker, sneakers og sko. 

Kom ind og lade dig inspirere af brands som LES DUEX, WOODBIRD, A-VIEW, VILA, MADS NØRGAARD, MOVES BY MINIMUM, GABBA, LEVI’S, NA-KD og m.fl. 


Services

Vi tilbyder indpakning af dine gaver købt hos os. 

Miljø- og samfundsansvar

Da vi gerne vil bidrage til reduceringen af plastik i vores miljø og natur, betaler du for en pose i vores butikker. Vores poser er fremstillet af recycled plastik. 

Loyalitetsklub

Bliv medlem af Kings and Queens' kundeklub og optjen 5% af dit køb som point hver gang du handler i vores butikker. Disse point kan indløses når som helst i vores butikker. 
Medlemmer af vores kundeklub modtager hver måned eksklusive tilbud der kun er tilgængeligt for kundeklubben. 
Hver måned trækker vi lod blandt medlemmer af vores kundeklub om et gavekort på 1000 kr. 
Vi har en app hvor du kan se dine point, vores månedstilbud, se et katalog med de nyeste trends, finde alle dine kvitteringer og meget mere. 

SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra Kings and Queens  i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s!

 

Find Kings & Queens

Kings & Queens ligger på plan 1 i Fashion Quarter overfor ZARA. Den nærmeste indgang er Metro-indgangen. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af C-tårnet og tage elevatoren til plan 1. 


Save Icon selectedSave Icon
Kings and Queens

Kings and Queens

close iconLukket
hours

Nærmeste parkering::
Field's parkering

Nærmeste indgang::
Metroindgangen

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

TILBUD
Lindex
Lukket

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!