Mode

Jack & Jones i Field's

Ungdommeligt tøj til mænd finder du i JACK & JONES. Vi er en af Europas førende producenter af tøj til mænd. Vi har mere end tusind forretninger i 38 lande og derudover har vi tusindvis af engroshandlere, der sælger vores tøj videre. Vi har specialiseret os i jeans, men derudover sælger vi meget andet tøj, accessories og fodtøj.
Vi har fem forskellige varemærker, der alle har hvert deres designteam, der kommer med deres unikke idéer til kollektionerne.

De fem brands er:
JACK & JONES VINTAGE CLOTHING
PREMIUM by JACK & JONES
ORIGINALS by JACK & JONES
CORE by JACK & JONES
JACK & JONES TECH

Vi tilbyder et komplet udvalg af tøj, accessories og sko fra hvert brand, så man kan sammensætte et helt look.
Du kan altid spørge os om, hvilke varer der er mest populære, så du på den måde kan følge med i tendenser og føle dig hjemme i stilen.

 

Services

Vi pakker gaver ind hele året rundt og kan tilbyde personlig hjælp til at finde lige præcis det, du står og mangler. Hos os vægter vi kundeservice og kundepleje meget højt, og gør altid vores bedste for at give dig den bedste oplevelse. 

SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra Jack & Jones i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s!

Find Jack & Jones

Jack & Jones ligger på plan 1 i Fashion Quarter overfor Hummel Kids. Den nærmeste indgang er hovedindgangen fra Ørestads Blvd. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af B-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 1. 

Save Icon selectedSave Icon
Jack & Jones

Jack & Jones

close iconLukket
hours

Nærmeste indgang::
Indgang ved Apoteket

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Matas
Lukket
H&M MEN
Lukket

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!