Mode

Vero Moda i Field's

Hos Vero Moda forstår vi at skabe en spændende verden af mode, accessories og livsstil. Her finder du alt det aktuelle fra både Vero Moda og Only - og altid til en fornuftig pris.
Tjek regelmæssigt vores gode tilbud ud på skjorter, kjoler, toppe, blazere, jakker og tilbehør. Vi har også lingeri og badetøj, så du kan få alt, hvad du behøver til dit klædeskab.

Shop ’New in’ varer fra de hotteste trends, find de mest solgte varer eller hør os ad, hvad vi kan anbefale. Vi vejleder gerne dig og dine veninder, så I går glade herfra med tøj, der passer til jeres stil. Vi har også mange basisvarer, som du kan sammensætte med alle vores spændende varer. Vi følger de seneste trends og kan altid tilbyde dig mange muligheder, hvis du leder efter en festlig kjole eller tøj til en særlig anledning. Vores partykollektion er fyldt med glitter og glamour, så du opnår et sofistikeret look og føler dig godt tilpas i selskabet.
Uanset, om du har behov for tøj til studiet, arbejdet eller festen, kan vi hjælpe dig med at finde det rigtige.

Services

Vi pakker gaver ind hele året rundt og kan tilbyde personlig hjælp til at finde lige præcis det, du står og mangler. Hos os vægter vi kundeservice og kundepleje meget højt, og gør altid vores bedste for at give kunden en oplevelse. 

Miljø- og samfundsansvar

Vero Moda har udviklet et under/sub-brand der hedder Aware. Aware er en bæredygtig linie, hvor produkterne er lavet af nedbrudte fibre fra gamle flasker og plastikposer. De har også en masse tøj med certifikatet BCI (Better Cotton Initiativ) som handler om at forbedre bomuldsfremstilling i hele verden.

SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra Vero Moda i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s! 

Find Vero Moda

Vero Moda ligger på plan 1 i Fashion Quarter overfor Calvin Klein. Den nærmeste indgang er Hovedindgangen fra Ørestads Blvd. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af B-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 1. 
Save Icon selectedSave Icon
Vero Moda

Vero Moda

open iconÅbent
hours

Nærmeste indgang::
Indgang ved Apoteket

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Zara
Åbent
TILBUD
Babysam
Åbent
TILBUD
Selected
Åbent

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!