Download vores gratis app Field's ? Klik her

Palæo i Field's

Shop visual Palæo

Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 10.00-20.00

Kontakt

73 70 97 02
  • Palæo På sociale netværk:
Se andre

Butikker Palæo

Palæo i Field’s | Stenalderkost | Se åbningstider her!

Keep it simple – det er mottoet i Palæofoods. Hos Palæofoods i Field’s finder du masser af lækker stenalderkost – se åbningstiderne her!

Palæo i Field’s

Hos Palæo i Field’s gør de op med det kunstige og sminkede måltid til fordel for den sunde og rustikke kost. Der bliver eksperimenteret med det gastronomiske udtryk og kredset om, hvad der er sund kost uden bekostning på smagen. Nyd et rustikt måltid i Palæos flotte rammer i Field’s.

Stenalderkost som take-away i Field’s

Hvis skyggerne er ved at blive lange efter en lang dag med shopping i Field’s mange butikker kan du også tage din stenalderkost med hjem som take-away fra Palæo i Field’s. Palæo-diæt har spredt sig til hele verden – og i Danmark har vi en af de mest interessante og spændende kulturer for palæomad. Her oplever vi nemlig en renæssance for de lokale, enkel og rustikke råvarer. Palæo er en urban og moderne fortolkning af stenalderkosten med masser af kød og grønt – perfekt at nyde i Field’s moderne rammer.

Åbningstider i Palæo Field’s

Se åbningstider og gå på opdagelse i Field’s mange butikker her på vores website. Når du er klar til den bedste shoppingoplevelse i Danmark, så kom forbi Field’s i Ørestaden. Når sulten rammer dig, venter de kompetente medarbejder i Palæo på dig – og her finder du en unik og velsmagende madoplevelse med moderne fortolkninger af stenalderens kost.

Skønheden i det enkle er til at tage og føle på hos Palæo Field’s. Råvarerne er naturligt dyrket med et absolut minimum af forarbejdning – derfor er kravene til råvarernes kvalitet hos Palæo meget høje. Maden er moderne og velsmagende – og ganske tilgængelig i prisen.

Deals and News Palæo

Se andre

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top