Restauranter

Bagel & Baguette

Kom forbi Bagel & Baguette i Field’s hvis du vil smage den originale, friske bagel. Du har stor valgfrihed, når du selv kan sammensætte din bagel efter smag og behag.

Få din bagel lige som du vil have den ud fra et stort udvalg af friske grøntsager, dressinger og pålæg. Din bagel kan serveres som en let sandwich eller som et frokostmåltid med f.eks. røget laks. Nemt og lækkert og du får energi til resten af dagen. At spise en bagel er den perfekte frokost til dig, der er på farten eller som hellere vil bruge tiden i Field’s på at shoppe!

Du kan få en vegetarisk bagel, men vi har også andre lækre alternativer. Du kan fx få en bagt kartoffel med valgfrit fyld.

Kom forbi til en frokost- eller kaffepause

Foruden lækre bagels har vi også baguettes og god kaffe. Bagel & Baguette er derfor et besøg værd, når du vil holde frokost- eller kaffepause. God mad til at klare sulten og et oplagt mødested, når du vil ses med vennerne.

MYPLAYS


MYPLAYS er Field’s loyalitetsprogram. Husk at scan QR-koden i butikken, så du kan opnå fede bonusser! 
Som MYPLAYS-medlem får du også en times ekstra gratis parkering.

Find Bagel & Baguette

Bagel & Baguette ligger på plan 2 i vores Food Lounge. Du finder Bagel & Baguette overfor Sunset Boulevard. Den nærmeste indgang er hovedindgangen fra Ørestads Blvd. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af B-tårnet og tage 
bagel-factory-913

Bagel & Baguette

close iconLukket
hours

Nærmeste indgang::
Metroindgangen

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE