Restauranter

Bagel & Baguette

Kom forbi Bagel & Baguette i Field’s hvis du vil smage den originale, friske bagel. Du har stor valgfrihed, når du selv kan sammensætte din bagel efter smag og behag.

Få din bagel lige som du vil have den ud fra et stort udvalg af friske grøntsager, dressinger og pålæg. Din bagel kan serveres som en let sandwich eller som et frokostmåltid med f.eks. røget laks. Nemt og lækkert og du får energi til resten af dagen. At spise en bagel er den perfekte frokost til dig, der er på farten eller som hellere vil bruge tiden i Field’s på at shoppe!

Du kan få en vegetarisk bagel, men vi har også andre lækre alternativer. Du kan fx få en bagt kartoffel med valgfrit fyld.

Kom forbi til en frokost- eller kaffepause

Foruden lækre bagels har vi også baguettes og god kaffe. Bagel & Baguette er derfor et besøg værd, når du vil holde frokost- eller kaffepause. God mad til at klare sulten og et oplagt mødested, når du vil ses med vennerne.

 

SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra Bagel & Baguette i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s

 

Find Bagel & Baguette

Bagel & Baguette ligger på plan 2 i vores Food Lounge. Den nærmeste indgang er hovedindgangen fra Ørestads Blvd. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af B-tårnet og tage 
Save Icon selectedSave Icon
Bagel & Baguette

Bagel & Baguette

open iconÅbent
hours

Nærmeste indgang::
Metroindgangen

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE