Mode
Smykker

Carat Diamanter i Field's

Vi er en smykkevirksomhed, der kombinerer det kvalitetsbevidste og elegante med et personlig udvalg af smykker og særligt diamantsmykker. Vi grundlagde Carat Diamanter i 1994, og vores fascination for smykker og diamanter er vokset lige siden. Virksomheden bygger på simple principper –  at tilpasse elegante smykker med tidens tendenser og god kvalitet.
Eksklusive mærker i Carat Diamanter

Vi er stolte af at have mærker som: Georg Jensen, Gucci, Michael Kors, Julie Sandlau, Aagaard, Sif Jakobs, Mads Ziegler, Saint Maurice, Daniel Wellington, Seiko, Tissot, Tommy Hilfiger, Emporio Armani, Hugo Boss, Skagen, Marc Jacobs og mange mange flere. Er du til klassiske tidsløse designs eller moderigtige udtryk? Hos Carat Diamanter sætter vi en ære i at kunne indfri dine ønsker og vise dig rundt i vores inspirerende univers.

Services

Vores højtuddannet personale står altid klar til at hjælpe dig og kan guide dig til den bedste gave eller et elegant smykke eller ur til dig selv. Vi pakker altid dine gaver smukt ind. Vi lægger vægt på en god oplevelse hele vejen rundt. Det betyder, at vi også har god bytteservice, så du kan bytte varer købt i Carat Diamanter i 300 butikker i Danmark inden for 30 dage. Du kan derfor trygt tage forbi butikken i Field’s og lade dig friste. Vi har smykker for både voksne og børn, ure til mænd og kvinder og du kan finde både halskæder, armbånd, øreringe, ringe, brocher og charms og led.

Miljø- og samfundsansvar

Carat forhandler By Biehl som donerer overskuddet til regnskoven. 

SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra Carat Diamanter i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s!

Find Carat Diamanter

Carat Diamanter ligger på plan 0 overfor Espressohouse. Den nærmeste indgang er apotek-indgangen fra Field’s promenade. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af A-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 0. 

Save Icon selectedSave Icon
Carat Diamanter

Carat Diamanter

open iconÅbent
hours

Nærmeste indgang::
Indgang ved Apoteket

TILBUD

FÅ 20% RABAT PÅ EN VALGFRI VARE HOS CARAT

Få 20% rabat på valgfri vare hos Carat!

09/05/22 -31/12/26

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

TILBUD
Pieces
Åbent

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!