Restauranter

Cyprus i Field's

I Restaurant Cyprus bliver man mødt af en skøn stemning og summen af liv. Der er plads til alle, og stedet er en restaurant til såvel børnefamilier, par og dem, der gerne vil spise mange sammen. Indretningen er hyggelig og uformel og betjeningen er sød, høflig og imødekommende.

Køkkenet tilbereder alt det bedste fra det Græske og Tyrkiske køkken og serverer det i den store middelhavsbuffet, der desuden består af et godt udvalg af forskellige italienske stenovnsbagte pizzaer. I buffetten vil man altid kunne finde minimum 20 varme retter, 30 kolde retter samt mellem 5-10 pizzaer. I løbet af dagen bliver buffeten fyldt løbende op og vedligeholdt, så retterne altid er friske og indbydende.

Miljø- og samfundsansvar

Vi er med i det gode tiltag ”Too Good To Go” som bekæmper madspil.

SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra Cyprus i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s!

Find Cyprus

Cyprus ligger på plan 2 i vores Food Lounge. Du finder Cyprus ved siden af Grand Cafe. Den nærmeste indgang er hovedindgangen fra Ørestads Blvd. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af B-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 2. 

 
Save Icon selectedSave Icon
Cyprus

Cyprus

close iconLukket
hours

Nærmeste indgang::
Metroindgangen

NYHEDER & EVENTS

nyt medlem i field's food lounge familien

24 lækre spisesteder

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE