Milano 1920 x 580 1 of 1
Restauranter

Milano Restaurant & Pizzaria

For bookning af bord, anvend venligst følgende kontaktformular http://milanofields.dk/kontakt/

Vil du gerne have velsmagende, italiensk mad, bør du komme forbi Milano restaurant & café. Vi har lækre, traditionelle, italienske hovedretter, men også småretter til frokost. Hos os finder du et stort udvalg af sunde småretter, når du har brug for en frokostpause. Vi har også pastaretter, salater, burgere eller sandwiches. Prøv fx vores sandwich med parmaskinke, frisk salat og pesto.
Kommer du forbi med familien om aftenen, er der masser af muligheder for en velsmagende middag. Her er noget for både voksne og børn. Vi har hovedretter med en mør kalvefilet eller oksemørbrad med forskelligt tilbehør. Til forret kan du også vælge blandt forskellige italienske specialiteter og til dessert har vi fx den klassiske italienske kage - Tiramisu.

Services

Vi lægger vægt på at give dig og din familie en god oplevelse, når I kommer forbi for at spise. Du bliver mødt af venligt personale, der gerne kommer med anbefalinger fra menukortet.

SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra Milano Restaurant & Pizzaria i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s! 

Find Milano

Milano ligger på plan 2 i vores Food Lounge. Du finder Milano ved siden af Nachos. Den nærmeste indgang er hovedindgangen fra Ørestads Blvd. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af B-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 2. 

 
Save Icon selectedSave Icon
Milano Restaurant & Pizzaria

Milano Restaurant & Pizzaria

open iconÅbent
hours

Nærmeste indgang::
Metroindgangen

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE