Restauranter

Nachos

Vil du have lækker brunch på en søndag? En sandwich på farten eller overvejer du én af vores frokostmenuer? Restaurant Nachos i Field’s er en familierestaurant med menuer for både store og små, og vi er et populært valg for familier, der vil spise ude eller bestille mad ud af huset.
Vi har hyggelige omgivelser og forsøger at skabe en god stemning, når dig og din familie kommer forbi. Den spanske og mexicanske stil har sat sit præg på indretningen. Vi har varme og eksotiske farver, der skaber en god stemning.
Vores mad er fra det spanske og mexicanske køkken, hvor der er noget for enhver smag. Vi har et bredt udvalg af a la carte menuer og en buffet, hvor du kan forkæle dine smagsløg fra det store, krydrede udvalg.

Services

Restaurant Nachos er et godt valg, hvis du vil holde en fest, da vi har plads til ca. 250 spisende gæster. Derudover leverer vi også mad ud af huset, hvor du kan vælge mellem flere forskellige festmenuer.

SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra Nachos i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s! 

Find Nachos

Nachos ligger på plan 2 i vores Food Lounge. Du finder Nachos ved siden af Milano. Den nærmeste indgang er hovedindgangen fra Ørestads Blvd. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af B-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 2. 
Save Icon selectedSave Icon
Nachos

Nachos

close iconLukket
hours

Nærmeste indgang::
Metroindgangen

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE