Restauranter

Nachos

Vil du have lækker brunch på en søndag? En sandwich på farten eller overvejer du én af vores frokostmenuer? Restaurant Nachos i Field’s er en familierestaurant med menuer for både store og små, og vi er et populært valg for familier, der vil spise ude eller bestille mad ud af huset.
Vi har hyggelige omgivelser og forsøger at skabe en god stemning, når dig og din familie kommer forbi. Den spanske og mexicanske stil har sat sit præg på indretningen. Vi har varme og eksotiske farver, der skaber en god stemning.
Vores mad er fra det spanske og mexicanske køkken, hvor der er noget for enhver smag. Vi har et bredt udvalg af a la carte menuer og en buffet, hvor du kan forkæle dine smagsløg fra det store, krydrede udvalg.

Services

Restaurant Nachos er et godt valg, hvis du vil holde en fest, da vi har plads til ca. 250 spisende gæster. Derudover leverer vi også mad ud af huset, hvor du kan vælge mellem flere forskellige festmenuer.

MYPLAYS

MYPLAYS er Field’s loyalitetsprogram. Husk at scan QR-koden i butikken, så du kan opnå fede bonusser! 
Som MYPLAYS-medlem får du også en times ekstra gratis parkering.

Find Nachos

Nachos ligger på plan 2 i vores Food Lounge. Du finder Nachos ved siden af Milano. Den nærmeste indgang er hovedindgangen fra Ørestads Blvd. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af B-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 2. 
nachos-556

Nachos

open iconÅbent
hours

Nærmeste indgang::
Metroindgangen

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE