Services

Nano Dry Wash

Når detaljen har betydning. Vi vasker din bil mens du handler i Field's ved hjælp af de nyeste nanoteknologiske produkter, der løsner snavset fra lakken. Vi aftørrer herefter bilen, så den fremstår renere og mere skinnende end efter almindelig håndvask eller vask i vaskehal. Fordi vi vasker og aftørrer bilen i hånden, vil der i modsætning til en traditionel vaskehal ikke blive glemt nogle hjørner eller svært tilgængelige flader. Ud over en renere og mere skinnende bil der holder sig ren i længere tid, har Nano Dry Wash også den klare fordel, at der ikke efterlades nogle restprodukter, så naturen ikke belastes det mindste som ved en klassisk vaskehal. 
 

Miljø

Nano Dry Wash er nænsomt for miljøet, og ved at vaske bilerne med håndkraft uden brug af vand spares der op mod 300 liter drikkevand og efterfølgende forurenet spildevand pr. bilvask.

Ingen vaskeridser

I modsætning til en normal vaskehal med hårde børster, efterlader vores nænsomme håndvask ingen ridser i lakken såvel som fedt/restpletter er en by i Rusland.

Undgå kø og spildtid

Hos Nano Dry Wash gør vi alt for at du kan få vasket bilen uden at spilde din tid. Stil bilen og gør dine indkøb, mens vi vasker bilen.

Udnyt teknologien

Vi anvender den nyeste nanoteknologi, så både vores kunder og miljøet får fordele. Derudover er overflødige ressourcer og restprodukter ikke et tema hos os.
 

SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra Nano Dry Wash i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s! 

 

Find Nano Dry Wash

Nano Dry Wash ligger i Field's parkeringskælder på Plan -2

 
Save Icon selectedSave Icon
Nano Dry Wash

Nano Dry Wash

open iconÅbent
hours

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Mutonic
Åbent

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!