Dagligvarer

Nespresso i Field's

De små Nespresso kaffekapsler giver store nydelse i hverdagen. I Field’s finder du en Nespresso-butik, hvor du kan få de populære kaffekapsler. Kaffekapslerne fås i mange forskellige smagsvarianter. Det er også muligt at brygge koffeinfri kaffe. Gå efter den kaffeoplevelse, du kender eller prøv nye spændende smage. Der er indimellem helt nye smage, men som kun fås i begrænset parti. Kom ind i butikken og kig på udvalget af kaffekapsler, kaffemaskiner og kaffetilbehør.

Et køkken er først fuldendt med en kaffemaskine, hvor du kan brygge kvalitetskaffe. I Nespresso i Field’s kan du købe din næste kaffemaskine, hvis design og teknologi gør det til en fantastisk oplevelse at brygge kaffe hver eneste dag. Sæt en kaffekapsel i maskinen og tilbered din kop kaffe helt enkelt, men med udsøgt smag. Intensiteten varierer og du kan brygge præcis den kop, du kan lide. Vælg eksempelvis klassiske kapsler med en intens kaffesmag eller prøv kaffe med vanilje eller karamelsmag. Du får rig mulighed for at opgradere dine daglige kaffeoplevelser. Med en ny kaffemaskine, kaffekapsler og tilbehør, er du godt kørende. Hent inspiration og få vejledning i butikken.

Services

Hos os tilbyder vi friske smagsprøver så vi er sikre på du kommer hjem med den helt rigtige smag! Hos os vægter vi kundeservice og kundepleje meget højt, og gør altid vores bedste for at give dig en god oplevelse. 

Miljø- og samfundsansvar

Hos hos får du udleveret en gratis genanvendelsespose i butikken. Aflever den igen, når du har fyldt den op med brugte kapsler. Så sørger vi for, at de bliver genanvendt, og du sørger på den måde for at passe på miljøet. Når vi genanvender dine kapsler, adskiller vi kaffegrums og aluminium fra hinanden. Kaffegrumsen kan genanvendes på utallige måder, og størstedelen bliver til biogødning. Aluminium kan genbruges 100% og uendeligt. Aluminium fra brugte kaffekapsler omdannes til nye kaffekapsler, bildele, cykler osv. 

SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra Nespresso i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s! 

Find Nespresso

Nespresso ligger på plan 0 ved siden af Profiloptik. Den nærmeste indgang er hovedindgangen fra Ørestads Blvd. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af B-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 0. 

Save Icon selectedSave Icon
Nespresso

Nespresso

open iconÅbent
hours

Nærmeste indgang::
Metroindgangen

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

GEjSER
Åbent

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!