29784 Fields_Tak for sttten_Description slider_1920x580px_360kb
Services

Nordic Privathopsital i Field's

Hos Nordic Privathospital er de et lægehold, sygeplejere samt kosmetiske behandlere, som har overtaget det tidligere Klinik A. De er specialister inden for plastik kirurgi med 3 læger, 5 sygeplejesker og 4 kosmetiske behandler. Vi vægter kvalitet højt  i vores arbejde og tilbyder derfor kun de bedste produkter i forbindelse med vores ydelser. Hvis du ønsker at høre mere om vores behandlinger og services, er du altid velkommen til at kontakte os.

SCAN & VIND!
Husk at du kan scanne din kvittering fra Nordic Privathospital i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s! 

Find Nordic Privathospital

Nordic Privathospital ligger på Plan 3 i Field's. Den nærmeste indgang er ved Bilka-indgangen fra Arne Jacobsens Allé, hvor du kan tage elevatoren ved Bilka-kiosken til Plan 3. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af A-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til Plan 0 og derefter tage elevatoren ved Bilka-kiosken til Plan 3.

Save Icon selectedSave Icon
Nordic Privathospital

Nordic Privathospital

open iconÅbent
hours

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Mutonic
Åbent

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!