Services
Mode

H&M MEN i Field's

H&M tilbyder mode og kvalitet til bedste pris på bæredygtig vis. Hos H&M i Fields findes tøj og accessories til enhver lejlighed. 

Miljø- og samfundsansvar

Aflever dit brugte tøj og boligtekstiler i H&M og bidrag til en mere bæredygtig fremtid. H&M ønsker at reducere modeindustriens påvirkning af miljøet sammen med deres kunder. Derfor kan man altid aflevere sit brugte tøj og boligtekstiler i alle H&M-butikkerne og dermed mindske mængden af tekstiler, der ender som affald. Som tak for dit bidrag giver H&M en voucher med 15% rabat på en valgfri vare til dit næste besøg i H&M. Dette initiativ kalder H&M for Garment Collecting.

Alle indleverede tekstiler bliver transporteret til H&M's samarbejdspartners sorteringsanlæg i Tyskland. Her sorteres tekstilerne ud fra forskellige kriterier og genbruges eller genanvendes på bedste vis, så intet går til spilde.
Læs mere om H&M Garment Collecting her:

SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra H&M Men i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s!

 

Find H&M 

H&M Men ligger på plan 1 i Field’s Fashion Quarter. Den nærmeste indgang er Bilka-indgangen fra Arne Jacobsens Allé. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af C-tårnet og tage elevatoren til plan 1. 

 
Save Icon selectedSave Icon
H&M MEN

H&M MEN

open iconÅbent
hours

Nærmeste indgang::
Metroindgangen

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

JYSK
Åbent

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!