Services
Mode

H&M MEN i Field's

H&M tilbyder mode og kvalitet til bedste pris på bæredygtig vis. Hos H&M i Fields findes tøj og accessories til enhver lejlighed. 

Miljø- og samfundsansvar

Aflever dit brugte tøj og boligtekstiler i H&M og bidrag til en mere bæredygtig fremtid. H&M ønsker at reducere modeindustriens påvirkning af miljøet sammen med deres kunder. Derfor kan man altid aflevere sit brugte tøj og boligtekstiler i alle H&M-butikkerne og dermed mindske mængden af tekstiler, der ender som affald. Som tak for dit bidrag giver H&M en voucher med 15% rabat på en valgfri vare til dit næste besøg i H&M. Dette initiativ kalder H&M for Garment Collecting.

Alle indleverede tekstiler bliver transporteret til H&M's samarbejdspartners sorteringsanlæg i Tyskland. Her sorteres tekstilerne ud fra forskellige kriterier og genbruges eller genanvendes på bedste vis, så intet går til spilde.
Læs mere om H&M Garment Collecting her: https://bit.ly/38pxwr7

MYPLAYS

MYPLAYS er Field’s loyalitetsprogram. Husk at scan QR-koden i butikken, så du kan opnå fede bonusser! 
Som MYPLAYS-medlem får du også en times ekstra gratis parkering ved brug af Field’s parkeringshus.

Find H&M 

H&M Men ligger på plan 1 i Field’s Fashion Quarter. Den nærmeste indgang er Bilka-indgangen fra Arne Jacobsens Allé. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af C-tårnet og tage elevatoren til plan 1. 

 
h-m-128

H&M MEN

open iconÅbent
hours

Nærmeste indgang::
Metroindgangen

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE