Elektronik

Telenor i Field's

Gør hver dag bedre hos Telenor


Hos Telenor forbinder vi dig til alt det, der er vigtigt for dig. Uanset om du overvejer en ny smartphone, lækkert tilbehør eller er på jagt efter lynhurtigt internet, så sørger vi for det hele.

I Telenors flotte butik har vi samlet alt det, der gør hver dag bedre. Du kan opleve de nyeste mobiltelefoner fra de største brands som Apple, Samsung, Huawei, Sony og mange flere, og du finder også et stort udvalg af lækkert tilbehør. Fra det nyeste smartwatch til de fedeste høretelefoner.

 

På nettet med MaxSpeed


MaxSpeed er lynhurtigt internet hos Telenor. Vi har bredbånd til både COAX, DSL og Fiber.

Forbrugerrådet Tænk har testet næsten 100 bredbåndsprodukter og kåret MaxSpeed 1000 Mbit til den bedste bredbåndsforbindelse. Så hvis du vil lynhurtigt på nettet, skal du bare kigge forbi.

 

Services


Vores medarbejdere står altid klar til at gøre din dag bedre. Uanset om du har brug for hjælp til en app på din mobiltelefon, eller om du har spørgsmål til dit internet derhjemme, så er du velkommen til at kigge forbi.

I butikken kan du også få rådgivning til det bedste mobil- eller internetabonnement, hvis du er mindre erhvervsdrivende.

 

Miljø- og samfundsansvar

I Telenor vægter vi ansvarlighed, etik og sikkerhed højt og stræber efter, at vi i hele organisationen tager ansvar, viser respekt for vores omgivelser og medmennesker og ikke mindst giver alle lige mulighed for at bruge digital kommunikation. Samfundsansvar og Corporate Social Responsibility (CSR) er en integreret del af måden, vi driver forretning på, behandler vores ansatte på, udvikler produkter/services på, håndterer kundedata på og tager del i det danske samfund på – fx gennem vores #digitalpænt-program, hvor vi forsøger at forebygge digital mobning og lære børn at begå sig sikkert digitalt.


SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra Telenor i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s! 


Find Telenor

Telenor ligger på plan 0 overfor Matas. Den nærmeste indgang er Bilka-indgangen fra Arne Jacobsens Allé. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af A-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 0.

Save Icon selectedSave Icon
Telenor

Telenor

open iconÅbent
hours

Nærmeste indgang::
Indgang ved Apoteket

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

YouSee
Åbent
BYD
Åbent

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!