Elektronik

Telenor i Field's

Overvejer du en ny smartphone? Eller er det hurtigt internet, som du er ude efter? I Telenor har du rig mulighed for at gå på opdagelse i de elektroniske muligheder.
Vores primære produktområder er bredbånd, mobilt bredbånd, mobiltelefoner og mobilabonnementer. Du kan desuden se et stort udvalg af alle Telenors produkter i butikken eller få hjælp til dem. Vi forhandler blandt andet følgende kendte brands: iPhone, Doro, Samsung og mange flere.Her i butikken har du mulighed for at snakke med vores medarbejdere og få rådgivning inden for alle Telenors produktområder til private og erhvervsdrivende.

Services

Hos os vægter vi kundeservice og kundepleje meget højt, og gør altid vores bedste for at give dig en god oplevelse. 

Miljø- og samfundsansvar

I Telenor vægter vi ansvarlighed, etik og sikkerhed højt og stræber efter, at vi i hele organisationen tager ansvar, viser respekt for vores omgivelser og medmennesker og ikke mindst giver alle lige mulighed for at bruge digital kommunikation. Samfundsansvar og Corporate Social Responsibility (CSR) er en integreret del af måden, vi driver forretning på, behandler vores ansatte på, udvikler produkter/services på, håndterer kundedata på og tager del i det danske samfund på – fx gennem vores #digitalpænt-program, hvor vi forsøger at forebygge digital mobning og lære børn at begå sig sikkert digitalt.


MYPLAYS

MYPLAYS er Field’s loyalitetsprogram. Husk at scan QR-koden i butikken, så du kan opnå fede bonusser! 
Som MYPLAYS-medlem får du også en times ekstra gratis parkering.

Find Telenor

Telenor ligger på plan 0 overfor Matas. Den nærmeste indgang er Bilka-indgangen fra Arne Jacobsens Allé. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af A-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 0.

telenor-845

Telenor

close iconLukket
hours

Nærmeste indgang::
Indgang ved Apoteket

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

iExpert
Lukket
YouSee
Lukket

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!