Elektronik

Telia i Field's

Hos Telia får du det bedste udgangspunkt for dine behov for mobiltelefoni, bredbånd og TV. I Telia-butikken får du tilmed kompetent rådgivning omkring netop dine behov – det være sig inden for de nyeste smartphones, tablets m.m. Desuden kan du høre mere om, hvordan du gennem vores mobilpakker får adgang til en masse spændende muligheder. Vi fornyer os hele tiden, så du som Telia kunde altid opnår gode fordele.

Vi har forskellige mobilabonnementer, så du kan finde det abonnement, der er mest relevant for dig. Vi har også børneabonnementer. Skal du have ny mobil eller smartphone kan du med fordel kigge forbi os. Køb fx din Iphone, HTC, Sony, Samsung eller Nokia telefon hos os. Vi har altid gode tilbud, så kom ind i butikken og hør mere om, hvordan du får hurtigt og billigt internet, der passer til dit behov. Vi kan også hjælpe dig med at finde den perfekte tablet til dig, hvis du fx er i tvivl om, hvilket mærke du skal vælge til dit behov. Vi har også forskellige abonnementer, der er gennemskuelige og til en rimelig pris.

Services

Vi tilbyder personlig hjælp til at finde lige præcis det, du står og mangler. Hos os vægter vi kundeservice og kundepleje meget højt, og gør altid vores bedste for at give en god oplevelse.


MYPLAYS


MYPLAYS er Field’s loyalitetsprogram. Husk at scan QR-koden i butikken, så du kan opnå fede bonusser!
Som MYPLAYS-medlem får du også en times ekstra gratis parkering.

Find Telia

Telia ligger på plan 0 overfor YouSee. Den nærmeste indgang er Bilka-indgangen fra Arne Jacobsens Allé. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af A-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 0.

 

Telia logo

Telia

open iconÅbent
hours

Nærmeste indgang::
Indgang ved Apoteket

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

YouSee
Åbent
iExpert
Åbent

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!