Elektronik

YouSee i Field's

I YouSee tilbyder vi de bedste løsninger inden for tv, bredbånd og mobil. Og vi hjælper dig naturligvis med at finde den perfekte løsning præcis til dit behov.
Vi har også et stort udvalg af smartphones i alle prisklasser, tablets og tilbehør.
Du kan altid prøve vores produkter live i butikken og få hjælp til at komme godt i gang med f.eks. din nye mobil, vi opsætter gerne den for dig, så du får mest muligt ud af den lige fra starten af.

Miljø- og samfundsansvar

-Hos os kan man indlevere bokse (f.eks internetbokse) til genbrug, hvor delene genanvendes.
-Vores plastikposer er lavet af genbrugsplast.
- Når du handler hos os bliver kvitteringen sendt elektronisk (så skåner vi både miljøet og du har kvitteringen for altid).
-Vi samarbejder med UNICEF og Børnenes vilkår.

SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra YouSee i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s! 


Find YouSee

YouSee ligger på plan 0 ved siden af Espresso House. Den nærmeste indgang er Bilka-indgangen fra Arne Jacobsens Allé. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af A-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 0. 

Save Icon selectedSave Icon
YouSee

YouSee

open iconÅbent
hours

Nærmeste indgang::
Indgang ved Apoteket

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Telenor
Åbent

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!