Black Friday i Field's

icon

Oplevelser for hele familien

Glæd dig! Det er Black Friday lige om lidt! På Black Friday åbner Field's allerede kl. 6 for de morgenfriske. Kom til gratis morgenmad, kø-tilbud og BLACK BOX og få en helt særlig Black Friday-oplevelse!

Field's holder åbent kl. 6-24 på Black Friday, og vi kan godt love, at der er noget at glæde sig til! Vi kører nemlig med kø-tilbud i mange af butikkerne fra kl. 6 til 8. Og der er masser af penge at spare, hvis du trodser vintermørket og finder vej til centret fra morgenstunden. Kø-tilbuddene vil løbende blive offentliggjort her på siden!
Vi byder også på et glas juice og en croissant fra kl. 6-8 på Metropladsen, plan 0 lige inden for hovedindgangen.

Hvis du har lyst til at sove lidt længere, eller har et job, studie eller noget andet, der skal passes, så har Field's heldigvis åbent helt til kl. 24. Og bare fordi, du ikke nåede det kl. 6, skal du ikke snydes for tilbud. Der er masser af besparelser at komme efter hele dagen.


BLACK BOX
Igen i år gentager Field's succesen og inviterer alle kunder til BLACK BOX kl. 8 og kl. 20.
På Black Friday kan du deltage i den sjove BLACK BOX konkurrence på Plan 1 ved Pilgrim. Træk en kuvert fra den store box og se, hvad du har vundet. Der er en præmie i alle kuverter, og vi trækker vindere, så længe lager haves. Der gemmer sig præmier for over 150.000 kr. i BLACK BOX.

BLACK FRIDAY I FIELD'S
Field's har åbent fra kl. 6-24 på Black Friday den 29. november. Du finder 3.000 parkeringspladser i Field's - og er du ikke i bil, kan du tage Metroen lige til døren.
Vi glæder os til at byde velkommen til et festlig dag med masser af stærke tilbud og gode rabatter!
Besøg vores hjemmesiden den 27. november, hvor alle tilbud vil blive lagt online. 
Se alle Black Friday tilbud her 

FYRVÆRKERISHOW MED BILKA
Kom i Bilka fredag den 29. november kl. 20, når Bilka fejrer de gode Black Friday tilbud med et storslået fyrværkerishow, som bliver afviklet af en professionel fyrværker.
Fra kl. 19-20 kommer Billie og uddeler gratis beskyttelsesbriller og knaldperler til alle børn.
Denne aften kan du forudbestille Dark Spirit Platinum fyrværkeripakke og afhente den d. 15. eller 16. december.
Fyrværkerishowet forgår ved udgangen ved Apoteket på Plan 0.

PARKERING
Field's har 3000 p-pladser. Det er dog også muligt at benytte parkeringspladser rundt omkring Field's, eksempelvis Cabinns parkeringskælder 200 m. fra Field's. Ved benyttelse af Cabinns parkering er deres P-takster gældende.