Black Friday i Field's

icon

Black Friday 2020

Fredag d. 27. november 2020 er det Black Friday. Denne dag har Field’s åbent 6-24, og Bilka holder åbent fra kl. 5 fredag morgen og helt til kl. 5 lørdag morgen.  

Et sikkert sted at handle

Selvom mange nok har glædet sig til Black Friday, gør situationen med Covid-19, at tingene ikke er helt, som de plejer. Det betyder blandt andet, at vi har måtte udskyde aktiviteter som gratis morgenmad og Black Box til næste år. Dette gør vi, så Field’s er et sikkert sted at handle. 

I Field’s har vi brede gange og højt til loftet. Der er god plads til at holde afstand, og vi har opsynspersonale der er med til at sørge for, at der er gode og sikre forhold, når du handler i Field’s. 

Masker til alle

Siden torsdag d. 29. oktober 2020 er det obligatorisk at have masker på, når du besøger et shopping center som Field’s. Dette gælder naturligvis også på Black Friday. Derfor har vi særligt personale på hele dagen, der vil stå ved alle indgange og uddele masker til de kunder, der ikke selv har mundbind med hjemmefra. Har du spørgsmål til mundbinds-kravet i Field’s? Læs mere her (mundbinds-link) 

Tilbuddene bliver spredt ud

Field’s butikker er ekstra opmærksomme på, at det skal være trygt og sikkert at handle i Field’s. Derfor har de fleste butikker sørget for at sprede deres tilbud ud over flere dage. Nogle holder endda Black Week. Hold øje med fields.dk – her informerer vi løbende omkring de tilbud, som de forskellige butikker har.

Se tilbud - offentliggøres først et par dage før Black Friday

Sådan hjælper du til med at holde en sikker Black Friday

For at sikre den bedst mulige Black Friday og Black Week for alle, håber vi, at du vil hjælpe til med at følge de officielle retningslinjer: 
- Sørg for at holde god afstand og sprit dine hænder af løbende.
- Udnyt butikkernes fulde åbningstider ved at besøge butikken uden for de travleste perioder, hvis dette er muligt. Husk at Field’s holder åbent 10-20 alle dage, og på Black Friday har vi åbent fra 6-24
- Har du feber, tør hoste, vejrtrækningsbesvær eller andre symptomer på Covid-19, bør du blive hjemme og i stedet få andre til at handle for dig.
- Prøv så vidt som muligt at gå alene ind i butikken. Så er det lettere at holde afstand.

Hvis du følger ovenstående råd, kan du være med til at minimere smittespredning, så vi alle handle trygt i Field’s. 

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE