10 bud på dine nye solbriller - i field's nu

10 bud på dine nye solbriller - i field's nu

80 modebutikker

Summer party og festival-solbrillen

Skal du til havefest, på festival eller blot ud og male byen rød i sommerperioden, kan det være sjovt med et par solbriller, som er lidt mere ”modige” og farverige. H&M har givet sit bud på 90’er looket med et par briller i imiteret guldstel med pink hjerteglas, som passer godt til et ungt bohemeoutfit eller en skør temafest. Enviis blå model er deres bud på en brille der skiller sig ud fra mængden. Synoptik tilbyder det seneste skrig fra populære Ray Ban med en guldfarvet metalbrille.

Dette års trend nr. 1

Der er ingen tvivl om, at det mest trendy par solbriller i år er cateye brillen. Med referencer til 60’ernes modeikoner som Audrey Hepburn, Grace Kelly og Marylin Monroe, får du fingrene i en klassisk, sofistikeret og sexet brille, hvis design tager udgangspunkt i formen på en kats øjne. Du behøver ikke at investere mange penge på designersolbriller. For eksempel har Pieces lavet en flot sort, klassisk model, som giver dig det helt rette sexede look. Så kan sommersolen bare komme an!

Designersolbrillen i høj kvalitet

Selvom det er lækkert at have et stort udvalg af solbriller, som kan matche dit tøj og humør, så er der også noget lækkert ved at have en brille, som kan holde i flere år. Mærker som Ray Ban, Fendi og Emporio Armani finder du hos Synoptik, der har et stort udvalg af lækre designersolbriller. Vi har her valgt 3 modeller der illustrerer den store variation der er i design og udvalg hos butikken. Hos Synoptik kan du også få professionel vejledning til hvilke briller, der passer lige netop din ansigtsform, så du får fingrene i den model, der får dig til at se skarpest ud i sommersolen. God solbrillejagt!