15 gaver til kvinden i dit liv

15 gaver til kvinden i dit liv

Den perfekte gave

Måske har du en søster, der altid giver overlegent gode gaver, eller en mor, der i al beskedenhed aldrig ønsker sig noget som helst, fordi hun er omgivet af kærlighed. Uanset hvad dit julegavedilemma er, kommer det med garanti tilbage hvert år lige så sikkert som ‘Last Christmas’ i radioen. Men fortvivl ikke helt: Der er heldigvis meget, du kan forkæle kvinden i dit liv med - og du finder tilmed det hele i Field’s. Vi har delt kvinden ind i tre typer, og fundet 15 gaver i alt, der passer til hende.

Hende, der går op i hjemmet

Du kender hende sikkert - og mon ikke hun også skal have en julegave i år? Altså hende, hvis hjem altid står knivskarpt, og som aldrig lader en anledning til at sætte et nyt touch på indretningen passere forbi. Hun går op i sit hjem som få, og derfor skal hun selvfølgelig begaves med en julegave, der taler til hendes kærlighed til hjemmet.  Denne kvinde er den fødte værtinde, og hun skal stensikkert også holde et brag af en nytårsfest på årets sidste dag. Forær hende et sæt af smukke champagneglas (H&M Home, 59,95kr. pr. stk.), som hun stolt kan sætte på bordet under Dronningens nytårstale, og når klokken slår midnat. Du kan også sætte fut under hendes fest og give hende et feminint gin cocktail-kit med opskriftbog og spiritus (Imerco, opskriftbog: 299,95kr., coctail-kit: 149,95kr.), som med sikkerhed vil bringe glæde både til nytårsfesten og resten af året. Hun vil bestemt også blive glad for æstetisk kvalitetssengetøj i douchede nuancer (Illums Bolighus), der både vil være en drøm at sove i og vil se smukt ud, når hun tager billeder til Instagram - for det går denne kvinde selvfølgelig op i. Hun kerer sig også om at drikke af den helt rigtige kop - og det er naturligvis de populære Flora kopper fra Royal Copenhagen (Illums Bolighus, 399kr. pr. stk.)  . Hvis hun ikke har en samling allerede, er det på tide, at hun får sin første blomsterkop denne jul. Er hun en julemus med æstetisk flair, kan du også vælge at give hende en smuk pyntepude med julemotiv (H&M Home, fra. 49,95kr.), som hun kan tage frem hver jul og skabe nye minder med år efter år. 

1. Champagneglas (H&M Home, 59,95kr. pr. stk.)

2. Cocktail-kit (Imerco, opskriftbog: 299,95kr., coctail-kit: 149,95kr.)

3. Sengetøj (Illums Bolighus)

4. Florakopper fra Royal Copenhagen (Illums Bolighus, 399kr. pr. stk.)  

5. Pyntepuder med julemotiv (H&M Home, fra 49,95kr.)

Hende, der går op i hyggen

Der findes også en anden type. Nemlig hende, der ikke skyr en chance for at slå en dej sammen til koldhævede boller eller bage en eftermiddagskage. Det er hende, der har krukke efter krukke fyldt til bristepunktet med flere dusin forskellige slags julehjemmebag fra midt-november og giver små glas med hjemmelavet syltetøj, kryddersnaps og fermenteret kimchi i julegave til venner og bekendte. Hun skal selvfølgelig have en gave, der holder alle hendes gasblus i gang! Slå et smut forbi Elgiganten i Field’s og hiv en flot professionel røremaskine fra kvalitetsbrandet Kitchenaid ned fra hylderne - gerne i en flot farve som pink eller rød, som vil se smuk ud fra den synlige placering på køkkenbordet (Elgiganten, 4.999kr.) Du kan også finde en blender fra Kitchenaid (Imerco,1.999,95kr.), så hun kan lave hjemmelavede smoothies, nøddesmør eller hakke nødder og frugt til sit bagværk. Hvis du skal kræse ekstra om hende, så  sammensæt et personligt bagekit, der er Den store Bagedyst værdigt - komplet med silikoneforme, spatler, fondant, glasur og frugtfarve (Imerco), så hun for alvor kan gå i træning til at blive Danmarks næste mesterbager. Og skal hun have et tip eller to med på vejen, så forær hende en kogebog fra mesterkonditoreren selv, Mette Blomsterberg, som du finder i Bog & idé sammen med et væld af andre lækre koge- og bagebøger (Bog & idé, 200kr.) 

6. Røremaskine fra KitchenAid (Elgiganten, 4.999kr.)

7. Bage-kit (Imerco)

8. Blender fra KitchenAid (Imerco,1.999,95kr.)

9. Kogebog, Blomsterbergs Jul af Mette Blomsterberg (Bog & idé, 200kr.)

Hende, der går op i sit udseende 

Selvom mange kvinder går op i hus, hjem og køkken, findes der umiskendeligt også mange, der går op i at se pæne ud, og derfor er der altid belæg for at købe en gave, der taler til kvindes forfængelige side. Det sikre valg er en lækker gaveæske med hendes yndlingsduft (Magasin), som altid vækker lykke. Hvis du ved, hvilken serum eller øjencreme, der står længst fremme på hendes toilethylde kan du også forsøde hendes juleaften med fornyelse af favoritcremen (Magasin), der måske formår at udviske de mest synlige tegn på en stresset december - og den lange januar, der er i vente. Det er måske også i de dage - hverdagene - hvor hun kan have ekstra meget brug for lidt professionel assistance til at tæmme håret. Forær hende et styling-redskab, som gør det, som ellers kun frisører kan; nemlig lave bløde, smukke krøller, glatte de krusede lokker, eller skabe naturligt fald. Uanset om det er et glattejern eller en elektrisk stylingbørste, der vil falde i hendes smag, finder du med garanti det rette udstyr hos Elgiganten. Trænger hun blot til lidt ekstra forkælelse, som hun måske ikke vidste, at hun havde brug for efter de intense juledage, så skal du en tur forbi Rituals og finde et duftlys og en bodylotion i en duft, der tiltaler hende. Det vil varme og bringe velvære til hende på de dage i januar, hvor det er allermørkest og koldest. Betyder hun rigtig meget for dig, er det måske et smykke, der skal ligge under træet til hende i år. Hos Bahne er der mange smykker i alle prislejer, men uanset hvilket du vælger, vil det betyde noget helt særligt, fordi det kommer fra dig - og det vil hun huske hver dag, hun tager det på. 

10. Hårstylingprodukter (Elgiganten)

11. Parfume / gaveæske (Magasin)

12. En smuk kjole til nytår (Magasin)

13. Duftlys og lækre cremer (Rituals)

14. Creme eller serum (Magasin)

15. Et fint smykke (Bahne)