1920x600 image gnrique boutiques - rose

Velkommen til 3 nye butikker

Nyhed!

Field’s byder velkommen til tre nye spændende butikskoncepter, der helt sikkert er et besøg værd her til sommer.
 

Moss Copenhagen 

Dansk fashion når det er bedst!

Moss Copenhagen er et dansk modebrand som er grundlagt i København i 2010. Det er også kendt som MSCH Copenhagen.

Moss Copenhagen’s mission er klar: De ønsker at tilbyde ’easy-to-wear’ mode til dristige og uafhængige piger, der elsker skandinavisk enkelhed.

Tilgangen er enkel; designer styles til basic garderoben eller til det perfekte gå i byen outfit. Deres dedikation til håndværk, høj kvalitet og autenticitet ses i moderne basistøj, blandet med tendenser, som er inspireret af Københavns gader. Moss Copenhagen Girls definerer deres egen stil og er ikke bange for at udfordre det vante.

Du finder Moss Copenhagen på Plan 1 i Fashion Quarter over for ZARA.  

Fonefix 

Reparation af din smartphone!

Fonefix tilbyder reparation af din mobil, tablet eller Macbook. Er du i tvivl om, hvad der er galt? Så vil Fonefix’s medarbejdere helt gratis finde fejlen og komme med en eventuel pris.

Fonefix tilbyder desuden walk in service, så du behøver ikke at reservere en tid. Aflevér din enhed og tag derefter en tur rundt i Field’s eller få den tilbage inden for en dag.

Du kan også købe din næste telefon hos Fonefix, da de sælger og køber brugte telefoner. Det bedste er, at Fonefix tilbyder 24 måneders garanti på reservedele og udført arbejde, så er du garanteret en god oplevelse.

Du finder Fonefix på Plan 1 over for Esprit.  

Flowershop 

Smuk blomsterbutik i Field’s!

Et flot buket blomster er et symbol på glæden ved hinanden! Flowershop i Field’s er det perfekte sted at finde den helt rigtige buket til enhver lejlighed. Du finder store flotte buketter og mere enkle kreationer, så går du altid hjem med det helt rigtige. De smukke buketter kan bruges til alle sæsoner, som en fin værtindegave, til kæresten, til mor eller måske bare til en som fortjener lidt ekstra skønhed.

Skal du være sikker på, at din gave falder i god jord, så er et besøg i Flowershop et must! 

Du finder Flowershop på Plan 0 ved siden af Elgiganten.