3 timers gratis parkering til myplays-medlemmer

3 timers gratis parkering til myplays-medlemmer

MYPLAYS Bonus

Kampagnen er ikke længere gældende. Fields tilbyder kampagner, hvor der kan opnås mere end 1 times gratis parkering. Følg os på de sociale medier eller tilmeld dig vores nyhedsbrev for at holde dig opdateret

Som medlem af MYPLAYS får du samlet 3 timers gratis parkering, når du parkerer i Field’s.

Bonussen gælder for alle MYPLAYS-medlemmer helt frem til d. 31.12.19. Du kan benytte dig af bonussen alle dage i perioden og lige så mange gange, du ønsker.

Sådan benytter du tilbuddet:

1. Download Field’s app (Field's) hvor du plejer at hente dine apps
2. Åbn MYPLAYS i appen og tryk på tilbuddet fra Field’s
4. Henvend dig i informationen på Plan 1 for at indløse din bonus

HVAD ER MYPLAYS?
MYPLAYS er Field’s loyalitetsprogram og vores måde, at give noget tilbage til vores loyale kunder. Vores kunder er det vigtigste for os og vi har derfor skabt dette program kun til jer. Her får du masser af ekstra bonus bare ved at registrere de køb du gør hos os i Field’s. Du registrerer nemt dine køb i butikken ved at scanne QR-koden som findes ved kasserne i butikken med din QR-læser som du finder i Field’s app. Jo flere køb du registrerer, desto flere bonusser kan du opnå. Bonusserne kommer både fra os i Field’s og fra vores partnere og der er aldrig langt til den næste bonus. Bonusserne kan være alt fra gratis parkering, til rabatter og gaver.

Så download Field’s app (Field's) og tilmeld dig MYPLAYS.