Blå Mandag: 4 tips til den perfekte dag

Blå Mandag: 4 tips til den perfekte dag

Nyhed!

Det er en stor dag, når man for første gang træder ind i de voksnes rækker ved konfirmationen. Man er centrum for en hel fest med taler, man får røde kinder af, gaver, man måske har resten af livet, en fin menu… Der bliver skrevet sange, som man krummer sig lidt over, men griner af, og kjolen eller jakkesættet er købt specielt til dagen (og hvis det ikke er fundet endnu, så skynd dig at tjekke Field’s Instagram profil, hvor Magasin i Field’s personlige shopper, klæder konfirmanden godt på til den store dag) …

Heldigvis slutter festen ikke, når den sidste gæst forlader konfirmationsbordet med de hvide duge og kjolen eller skjorten hænges i skabet… For dagen derpå venter Blå Mandag. Dagen, hvor man sammen med sine bedste venner begiver sig ud i virkeligheden med konfirmationspengene, der brænder sødt i lommen på de nye jeans.

Men hvad har konfirmanden anno 2019 på til Blå Mandag, og hvad skal man tænke over med sit Blå Mandags outfit? Vi guider dig til de ting, du skal have øje for, når du jagter det ultimative Blå Mandags look i Field’s - og hvad du i øvrigt skal forberede dig, når din Blå Mandag står for døren.

Tøjet tæller
Der er mange forskellige traditioner for, hvad man gør, på Blå Mandag. Skal du i Tivoli, på Bakken, på paintball-bane eller skal du ud og omsætte de værdifulde konfirmationspenge til materielle goder? Uanset hvad, skal du tilpasse dit tøj efter det du skal. Ergo, hvis du skal gå meget rundt, skal du tænke over dit fodtøj. Vælg en af sæsonens cool sneaks, så du både er smart og kan følge med hele dagen. Desuden skal du have det godt i det, du har på. Hvis du normalt går i jeans, så lad dem være udgangspunktet for dit outfit og pep det eventuelt lidt op med en stik i en catchy farve eller en lækker jakke - eller farvede sneaks.

En på tasken
En uundværlig del af dit outfit er en god taske. Vælg en, hvor du har plads til de vigtigste ting: Din pung (og husk ID), mobil, powerbank, læbepomade, en fugtspray til ansigtet og dine nøgler. Sørg for at vælge en model, der lukkes sikkert, da det vrimler med lommetyve på Blå Mandag, og gå efter enten en bæltetaske eller en crossbody, så du har frie hænder og ikke får sat tasken fra dig i løbet af dagen.

Ready. Set. Shop.
Det er nemt at lade sig friste af impulskøb, når man pludselig står med mangle flere penge i hånden, end man måske er vant til. Men husk, at du har fået pengene af folk, der holder af dig, og som fortjener og forventer, at du bruger dem på noget, som du virkelig bliver glad for og har ønsket dig - og som du har glæde af længe. Hvad enten det er en iPhone, en computer eller en dyr taske fra Ganni, så belsut dig på forhånd, inden du tager afsted, hvad du vil købe. På den måde undgår du at ‘klatte’ pengene væk på tant og fjas. Du kan også lade et bestemt beløb blive hjemme, som du ved skal gå til noget bestemt, og tage en del af pengene væk, som du kan bruge helt som du har lyst på Blå Mandag - for der er med sikkerhed mange ting i Field’s, der kunne lokke på din Blå Mandag.

Blå Mandag i Field’s
Du kan sagtens planlægge hele din Blå Mandag i Field’s. Start dagen med alle dine venner med en lækker brunch - måske på den nyåbnede Café Cyprus, hvor du finder alt fra pasta til stenovnspizzaer og masser af frisk frugt og lækre retter. Herefter venter et slaraffenland af fashion i Field’s mange modebutikker, hvor du finder alle de største brands - uanset om det er mode, sko, bøger eller elektronik konfirmationspengene skal bruges på. Afslut Blå Mandag i Bounce, hvis I har mere energi eller behageligt tilbagelænet i de bløde veloursæder i Nordisk Film biografer i Field’s, hvor I med varme, sprøde popcorn og masser af bland-selv-slik kan se den nye Captain Marvel, eller ungdomsfilmen After der udkommer d.11 april...   

… Og når dagen er slut, får Metroen dig sikkert hjem. Nemt!