BANNER_lav

DEICHMANN VISER SOMMERSNEAKERS TIL MÆND & KVINDER

08 Februar, 2024

Sommeren er ankommet, og nu kan vi endelig mærke solens lune stråler! Det betyder, at vi kan pakke vinter støvler væk og stikke fødder i vores yndlings sneakers. Det kan være, at du har lyst til at opdatere din sneaker kollektion til foråret. Denne gang har vi fået hjælp fra Deichmann i Field’s til at vise fem gode forårssneakers til mænd og kvinder. Sammen med butikschef Sadeet fandt vi frem til 3 gode sneakers til kvinder og 2 til mændene, som hun har stående i butikken i Field’s. Om du søger komfort eller stil, så vil du med sikkerhed finde den helt rette sneaker efter dine behov. Selvom fokuset ligger på sneakers til de voksne, kan du også finde sneakers til børnene hos Deichmann. Du finder sæsonens nyeste styles og trendy sko, så hele familien kan være med på moden! Alle deres søde ansatte står altid klar til at hjælpe dig med at finde det perfekte par til dig dette forår!

CHUNKY SNEAKERS MED GRØNNE DETALJER

CHUNKY SNEAKERS MED GRØNNE DETALJER

Chunky sneakers trender lige nu i sko universet, og dem finder du også hos Deichmann. Dette par skriger forår med nogle friske grønne detaljer. Er du ikke til grøn, kan skoen også fås i andre farver! Vær med på moden og find den chunky sneaker, der passer til din stil hos Deichmann i Field’s.

Chunky sneaker til 349 DKK

Besøg Deichmann på Plan 1

EN KLASSISK HVID GO-TO SNEAKER

EN KLASSISK HVID GO-TO SNEAKER

En hvid forårssneaker til damer er altid god at have til sommeren. En hvid sneaker er neutral i farven, så den vil selvfølgelig passe til alle dine outfits! Udover at det er en stilet hvid sneaker, er den også behagelig at gå i til de lange gåture i det gode vejr.

Hvid sneaker til 349 DKK.

Besøg Deichmann på Plan 1

FORÅRETS NUVÆRENDE BESTSELLER SNEAKER

FORÅRETS NUVÆRENDE BESTSELLER SNEAKER

Her kommer Deichmanns mest solgte sneaker for tiden! Den er fra Hummel. Det er en behagelig og let sko. Den findes både til mænd og kvinder. Der er ingen snørebånd, så er de så lette at hoppe i. Og så passer den perfekt til det lune forårsvejr, fordi den har små huller til udluftning.

Hummel sneaker til 299 DKK.

Besøg Deichmann på Plan 1

HERRENS HVERDAGS SNEAKER DENNE FORÅR

HERRENS HVERDAGS SNEAKER DENNE FORÅR

I Deichmann har de også et udvalg af sko fra andre brandmærker i butikken. Til herren i huset kan man få en fin hverdagssko fra Adidas. Skoen er lavet af lette materialer, der gør den behagelig og let at gå i, og så kommer den i en skøn blå farve. Du finder flere sko fra Adidas i Deichmann.

Adidas sneaker til 349 DKK.

Besøg Deichmann på Plan 1

STILET LÆDER SNEAKER

STILET LÆDER SNEAKER

Her har vi en sort sneaker, hvis du er til det! Den er af ægte læder udenpå, hvilket gør den ekstra stilet og lækker til dine outfits. Skoen har også en pæn hvid sål, som giver den lidt mere forårs karakter. Denne sko er også let at have på. Nu skal du blot style den efter din smag!

Læder sneaker til 349 DKK. 

Besøg Deichmann på Plan 1