find gaver til dine hellige tre mænd: faderen, sønnike og manden

find gaver til dine hellige tre mænd: faderen, sønnike og manden

Den perfekte gave

Sorte sokker og underbukser er de to famøse gengangere, der står helt alene på din fars juleønskeliste. De ting, han har brug for, køber han selv. Han er et vanedyr og har ikke fantasi til at forestille sig en masse nye ting, han ønsker i sin hverdag. Lyder det velkendt? Og efterlader det dig med et stort spørgsmåltegn her i dagene op til den 24. december?

Din mand
Og hvad så med din mand? Måske en af de vigtigste gaver. For måske er han netop den, der bliver kommer til sidst i hverdagens trummerum. Og her til jul må han gerne mærke din kærlighed og betænksomhed lidt ekstra. Men hvordan viser du det med en gave, hvis hans ønskelisten står gabende tom og ikke et ønske udover en ny barbermaskine, kan du få over hans læber?

Din søn
Knægten er måske ham, som har glædet sig allermest til juleaften. Ønskelisten er spækket med computerspil – måske ikke lige det, du allerhelst har lyst at give ham.

Tag et kig med her, og se, om der skulle være en gave, der både kunne falde i din far, mand og søns og hans smag.

1. Et halstørklæde med en kvalitet så lækker, at kun en blanding mellem cashmere og uld kan gøre det fra Samsøe Samsøe
2. En varm, lækker uld sweater i en grå farve, som både går til arbejde og hjemmehygge, fra Samsøe Samsøe.
3. En cool frakke i kashmirblanding. Vælg mellem farverne kamel eller mørk blomme fra Arket.

Psst! Husk at du kan shoppe alle julegaverne under samme tag og med 3000 p-pladser er det altid nemt at finde en plads. Første time er gratis.