flot babylounge og 4 andre grunde til at tage den lille med i field’s

flot babylounge og 4 andre grunde til at tage den lille med i field’s

Information

Hos Field’s mener vi, at det skal være dejligt at have de små med på shopping. Derfor har vi sørget for en masse tiltag og aktiviteter, der gør indkøbsturen en hel del nemmere som nybagte forældre. Her får du fem gode grunde til at tage dine små børn med på shopping i Fields. Vi kan afsløre, at der også er underholdning til forældrene på listen.

1. Flot babylounge

Som nybagt mor er det vigtigt, at der er nogle gode steder at slå sig ned, når den lille skal have mad. På Plan 2 finder du vores babylounge, der ikke blot indeholder nogle hyggelige ammekabiner, men som også tilbyder højstole, borde, sofaer, legehjørne, puslefaciliteter, mikroovn samt toiletter til både børn og voksne. Væggene er udsmykket med et smukt sky-maleri af kunstneren Trine Boesen, hvis små historier er hentet fra legepladsen, børneværelset og det ydre rum til at fange børnenes opmærksomhed. Vi glæder os til at byde jer indenfor.

Pusleplads   mikro  

2. Underholdning til forældrene

Det er naturligvis ikke kun børnene, der skal underholdes. I biografen i Field’s kan nybagte forældre tage de små med i babybio hver onsdag kl. 10.00. Lige nu kan du bl.a. finde ’Fifty Shades – I mørket’ og ’La La Land’ på programmet. Filmene bliver vist med dæmpet belysning, og det er tilladt at pusle og pludre undervejs. Der er naturligvis også plads til din barnevogn ude foran salen. Du kan læse mere om babybio og programmet for de kommende onsdagsfilm her

3. Gode butikker til både små og store børn

Mangler du tøj, babyudstyr eller legetøj til dit barn, er Field’s et alle tiders sted at tage hen. Vi har både Toys’R’Us, BabySam og Bilka OneStop, hvis det er legetøj, I mangler. Ligesom vi har alt fra Zara til H&M og Name It, hvis garderoben skal opgraderes.

4. Mad og snacks til de små

Det er altid hyggeligt at slutte shoppeturen af med lidt god mad. I Field’s finder du flere restauranter og cafeer, som har et bredt udvalg af børnevenlige anretninger på menuen – heriblandt kan nævnes MammaMia, Gorm’s Pizza og Sunset Boulevard. Er du blot på udkig efter en kaffe eller noget sødt til ganen, har vi også flere små kaffebarer, du kan slå vejen forbi med barnevognen.