forårets største sko-trends

forårets største sko-trends

80 modebutikker

Foråret er kommet for at blive. Eller, det håber vi i hvert fald, for vi er mere end klar til at tage afsked med det store, tunge vinterfodtøj, og i stedet gå de lysere, varmere dage i møde med fine forårssko. Særligt nu, hvor Deichmann genåbner med en ny, flot butik i Field’s, er der ekstra god grund til at håbe på, at vinteren nu er et helt overstået kapitel, så en ny forårs-skogarderobe kan retfærdiggøres til fulde.
Men hvilke sko skal du gå efter dette forår? Ligeså sikkert det er, at sæsonerne skifter, er det nemlig, at der med hver ny årstid også er helt nye trends, du skal hoppe med på. Og det er ikke altid lige nemt at skille skidt fra kanel, når det kommer til modens luner.
Derfor guider vi dig til de største sko-trends, du med fordel kan skrive dig bag øret, når du skal shoppe løs i Deichmann til den store åbningsfest den 14. marts i Field’s.

Sko med fjer
Den er god nok. Dine sko skal have en lille fjer på dette forår, uanset om der er tale om sandaler eller mere sporty modeller. Men frygt ej: du behøver ikke ligne en påskekylling! Fjerne kan nemlig sagtens være underspillede og gøre en klassisk sort stilletsandal spektakulær, eller give en flad gladiatorsandal et moderne twist. Tør du springe ud i trenden?

Chunky sneakers
Løber du rundt til hverdag, og vil du gerne både være praktisk og smart? Så er der godt nyt, for speakes er heldigvis (stadig) in. Dette forår skal du ikke være bleg for at gå efter et par med masser af pangfarver, og modellen må gerne være chunky på den 1990’er-inspirerede manér. Vi lover, at det vil give kant til dine hverdagsjeans!

Flotte hæle
Er du til sko med hæl, kan du næsten ikke træde ved siden af. Alle hæle, høje som lave, og sko med åbne snuder, støvletter eller slides holder. Fællesnævneren er dog, at hælen gerne må være markant. Ikke klodset, men nærmere skulpturer. Måske er den formet som en kugle, måske er den skåret i geometrisk plexiglas eller snoet i horn. Den skal bare helst være alt andet end ordinær.

Firkantede snuder
Selvom alle snude-former er mere end tilladt, så er der særligt én form, der vinder indpas dette forår: Den firkantede snude, uanset om din sko er lukket eller en sandal. Du får måske lidt flashbacks til slut-1990’erne eller starten af nullerne (tænk Charlotte i Sex and the City), og jo mere du kan fremelske de associationer, des bedre. De firkantede skosnuder - og de +20 år gamle modereferencer - er nemlig helt en vogue igen!

Strop-sandaler
De hippeste sandaler i år er også som taget ud af en film fra 1990’erne eller de første år af det nye årtusinde: stop-sandalerne eller ‘The Barely There-sandals’ som de er blevet døbt i år. Sandalen har en lille tynd kitten-heel (cirka 5-6 cm), firkantet snude og holdes på fast på foden af tynde stropper. Gå efter en model i sort, støvet rød, camel - eller den mest populære: cremehvid.

Glæd dig til at gå på opdagelse i Deichmann Sko i Field’s fra 14. marts, hvor du altid kan finde de sidste nye sko-trends til uhørt gode priser.