Guide: Køl af i Field’s i sommervarmen

Guide: Køl af i Field’s i sommervarmen

Oplevelser for børn

Der er intet så rart som en dejlig kold drik at køle ned på i den danske sommervarme. Hos Espresso House på plan 0 og 1 kan du nyde en af deres forrygende sommernyheder: Lemon Nice eller Berry Nice. De er begge lavet af håndbrygget te og lemonade serveret med isterninger, frisk mynte og citron. Begge varianter indeholder altid friske ingredienser. Er du mere til kaffe? Kan Espresso House selvfølgelig levere den perfekte iskolde islatte over disken. Her kan du blandt andet vælge mellem smagen af mocha eller karamel, som begge indeholder den perfekte blanding af espresso, mælk og masser af isterninger. Islatte Mocha kan endda også brygges vegansk.

Er du til friske, sunde og nærringsrige juice? Så vil et smut forbi Joe & the Juice på plan 1 være helt perfekt. Her kan du få et hav af lækre juice som vil få dig til at føle dig super godt tilpas. Du kan blandt andet prøve deres fantastiske ”Energizer” bestående af rød grape, ingefær og æble, så du får en masse energi til shopping i alle Field’s inspirerende butikker. Du kan også prøve deres ”Sports Juice” med ananas, passionsfrugt og æble, som er helt oplagt hvis du skal en tur i træningscentret SATS, mens børnene hopper rundt på trampolinerne i Bounce. Du har selvfølgelig også mulighed for at prøve deres grønne nærringsrige ”Joe’s Green Mile” med broccoli spinat, avokado, æble og citron, som med sikkerhed vil give dig den bedste sunde følelse. De har juice i stort set alle farvenuancer, og glæder sig til at vise dem alle frem i deres super fine café på plan 1 ved Magasin.

En anden forfriskende favorit er milkshake’en. Milkshake giver dig en frisk, kølig og mættende fornemmelse. Burger King på plan 2 kan diske op med milkshakes i verdensklasse i mange forskellige smagsvarianter. De har blandt andet vanilje, jordbær, chokolade, banan og de mere festlige varianter, den cremede saltede karamel shake, den cremede jordbær crumble shake og ikke mindst den cremede Oreo shake som med sikkerhed falder i børnenes smag.

I Gorm’s på plan 0 kan du også få stillet tørsten med en kold læskende drik. Her kan du vælge mellem blandt andet deres hjemmelavede lemonade med lime, ingefær og citrongræs, men du kan også få fingrene i kølige drikke som indeholder alkohol. I sidstnævnte kategori byder Gorm's blandt andet på den klassiske italienske sommeraperitif Aperol Spritz, eller den altid sikre Gin Tonic. Er du mere til en dejlig sommer øl kan Gorm’s Ale (6%) anbefales. Den er rubinrød med en sød karamel duft og noter af toffee og appelsin. Den er mellem fyldig med en behagelig sødme.

Field's har et hav af fantastiske drikke, som med sikkerhed har en afkølende effekt her i den danske sommervarme.

Har du og børnene ikke blot brug for at køles af, men også at slappe af, så står Nordisk Film biografer i Field’s klar til at byde jer velkommen. Her vil I have mulighed for at slappe af med bland selv slik i alle farver og smagsnuancer, sprøde lækre saltede popkorn og ikke mindst en forfriskende kold sodavand. De rigtig hotte familiefilm lige nu er ”Spider Man: Far from home”, ”Kæledyrenes hemmelige liv 2” og selvfølgelig ”Løvernes Konge” som har biografpremiere d. 17. juli 2019. En film man absolut ikke må gå glip af.