Fars dag gave

GAVER TIL FARS DAG

GUIDE

5. juni er ikke kun Grundlovsdag – det er også Fars Dag. Han er tålmodig, kærlig, sjov, giver en hjælpende hånd og bakker dig op – og derfor fortjener han også at blive fejret på Fars Dag. Men hvad giver man egentlig en far? Mænd er notorisk svære at købe gaver til, og måske er din far også manden, der har alt? Frygt ikke – vi har samlet et udvalg af gaveidéer, så du kan overraske verdens bedste far eller svigerfar med en personlig gave.

TIL HAM, DER VÆRDSÆTTER EN GOD DUFT
Måske kender du allerede din fars yndlings-duft? Ellers er det en oplagt mulighed for at introducere en ny duft for ham. Hvad end det er favoritten eller ny inspiration du søger, så finder du et fantastisk udvalg af deodoranter, aftershave og eau de cologne hos Matas i Field’s.

Ralph Lauren Polo Blue Eau de Toilette er fundet hos Matas til 369,95 kr.

parfume

TIL HAM, DER ER PRAKTISK ANLAGT
Er din far typen, der helst bare vil have en praktisk gave? Så kan vi anbefale, at du kigger forbi Elgiganten. Hvad med en elektrisk tandbørste, en næsehårstrimmer eller måske en barbermaskine?  Uanset behovet, så er du sikret et stort udvalg af praktiske gave-idéer.

Elgiganten har et stort udvalg af elektrisk tandbørste i alle pris-klasser.

tanbørste

TIL HAM, DER ER VELKLÆDT
Er du helt på bar bund i forhold til, hvad du skal give din far, så kan du altid finde noget til garderoben. Hvad end budgettet rækker til et par sokker eller du vil flotte dig med en skjorte eller t-shirt, så har Field’s et kæmpe udvalg af tøj til herrer.

Hos Tøjeksperten kan du få 2 MORGAN skjorter for 500 kr.  eller 2 LINDBERGH t-shirts for 300 kr.

skjorter

Til HAM, DER ELSKER AT STÅ I KØKKENET
Hvis din far er typen, der nyder at lave et godt måltid til familie og venner, hvorfor så ikke forkæle din far med noget nyt og lækkert udstyr til køkkenet? Hos Bahne og Imerco finder du et stort udvalg af køkkenudstyr – både helt basis-udstyr, men også særlige niche-ting, som for eksempel en pizzaspade.

Pizzaspaden er fundet hos Bahne til 349,95 kr.

pizzaspade

TIL HAM, DER ER GLAD FOR ET GODT GLAS
Hvad end din far nyder et godt glas vin, en god cognac eller sætter pris på en cocktail, findes der et væld af muligheder, når du skal forkæle ham på Fars Dag. I Bilka finder du et stort udvalg af de våde varer, men du kan også forkæle din far med tilbehør i stedet. Hvad med en vinreol eller nogle flotte glas og karaffel? Besøg Bahne og lad dig inspirere af det store udvalg af glas og tilbehør til drinks-connaisseuren.

Karaflen koster 169,95 kr. og diamantglassene koster 279,95 kr. for 4 stk. i Bahne

Karafel

TIL HAM, DER ELSKER GADGETS
Hvilken mand elsker ikke en eller anden form for gadget? Airpods hører nok til en af mere luksuriøse gaver på listen, men de vil helt sikkert vække begejstring. Hvis din far allerede har et par airpods, hvorfor så ikke forære ham en lækker case til hans airpods, der passer til hans stil.

Airpod case fra Ideal of Sweden er fundet hos Elgiganten til 349 kr.

Air pods

TIL HAM, DER ELSKER OPLEVELSER

Nogle gange er det ikke de materielle ting, det kommer an på. Hvorfor ikke give en gave, der indbyder til kvalitetstid sammen med din far? Hos Field’s biograf kan du få et flot gavekort, så du kan invitere din far med ind i biograf-mørket. Du kan også invitere ham ud og spise en frokost først på en af Field’s mange lækre spisesteder, og er han den aktive type, kan vi varmt anbefale et gavekort til JumpYard – en verden fuld af trampoliner.