BANNER-2

HER FINDER DU DE BEDSTE IS I FIELD’S

21 Maj, 2024

HER FINDER DU DE BEDSTE IS I FIELD’S

Sommer, sol og is! Nu er sommeren endelig på vej, og det betyder, at vi kan begynde at fylde maverne med en lækker og kølig is! Med en is i hånden kan din shoppingtur i Field’s blive ekstra hyggelig om sommeren. Men hvilke is kan du få i Field’s? Stort set alle slags! Om du er til sodavandsis, softice eller en god gammeldags is, vil du kunne få fingrene i din favorit. I Field’s finder du eksempelvis Paradis Is, Frellsen Chokolade og  Kjærstrup Chokolade, som er eksperter inden for desserter. Og tager du forbi Normal eller Centerkiosken finder du et udvalg af forskellige is. Nedenfor  har vi samlet denne is guide, så du nemt og hurtigt kan spotte alle de gode is, du kan nyde, mens du shopper i Field's!

GAMMELDAGS IS MED DRYS FRA CENTERKIOSKEN

GAMMELDAGS IS MED DRYS FRA CENTERKIOSKEN

Der er intet som slår en god gammeldags isvaffel! Sådan én kan du få i Centerkiosken, hvor du vil finde vidunderlige blandinger af isvarianter til enhver smag. Gør din is ekstra lækker med toppings og saucer. Hvis du ikke er til vafler, kan du selvfølgelig også få din is i en bærer.

Besøg Centerkiosken

NYD JORDBÆR-VANILJE SOFTICE FRA FRELLSEN CHOKOLADE

NYD JORDBÆR-VANILJE SOFTICE FRA FRELLSEN CHOKOLADE

Hos Frellsen Chokolade kan du få mere end chokolade. Til de varme dage kan du nyde en lækker softice. Hvis du både elsker jordbær og vanilje, kan du få en softice twist, så har du nemlig to smag i én! Du kan også få en softice twist i choko-pistacie. Forkæl dig selv med en af disse lækkerier næste gang, du kommer i Field’s.

Besøg Frellsen på Plan 0

SOFTICE MED HJEMMELAVET TOPPING FRA KJÆRSTRUP CHOKOLADE

SOFTICE MED HJEMMELAVET TOPPING FRA KJÆRSTRUP CHOKOLADE

Her kommer endnu et sted, du kan få en softice - nemlig hos Kjærstrup Chokolade! Du kan nyde en softice fra Kjærstrup Chokolade og få deres hjemmelavet topping. Nyd deres sommerhit på de kommende varme sommerdage!

FÅ FLØDEIS ELLER SODAVANDSIS FRA NORMAL

FÅ FLØDEIS ELLER SODAVANDSIS FRA NORMAL

Hos Normal er de glade for is, og derfor har de et stort sortiment af forskellige is. Du finder både sodavandsis og flødeis i deres fryser. De har mange af de populære mærker, som alle er vilde med. Få din lyn stang eller is-sandwich og nyd den under din næste shoppingtur.
Besøg Normal på Plan 0

SOMMERLIG ISVARIANTER FRA PARADIS IS

SOMMERLIG ISVARIANTER FRA PARADIS IS

Hos Paradis Is kan du glæde dig til en masse isvarianter, der skriger sommer. Du kan altid få de klassiske smage som vanilje og chokolade, men hvad med at du prøver en isvariant, som har en frugtsmag såsom ananas eller kokos.  Udvid din is-palette denne sommer hos Paradis Is, hvor du altid vil finde nye og unikke isvarianter!
Besøg Paradis Is på Plan 0