artikel billede 2

Forkæl den eneste ene med en julekalender!

GUIDE

Ingen december-måned uden en julekalender… eller to! Hvad end du vil forkæle den eneste ene, en god veninde, din mor eller bare dig selv, så har Field’s et stort udvalg af julekalendere, så du er sikker på at ramme rigtigt med lige præcis den perfekte julekalender. Vi har samlet et overblik over, hvilken julekalender du skal gå efter, når du skal på jagt efter lidt december-forkælelse – til dig selv eller en du holder af.
 Den klassiske med chokolade
Hvem elsker ikke en klassisk julekalender, hvor der gemmer sig et lækkert stykke chokolade bag hver låge? Hos Frellsen kan du købe den fineste chokolade-julekalender, der kommer i tre variationer – lys, mørk eller hvid chokolade. 
Du finder julekalenderen hos Frellsen i Field’s til 85 kr. 

Luksus-kalenderen til chokolade-elskeren
Hos Kjærstrup finder du fineste julekalender, der består af forskellige fyldte chokolader og marcipanstænger med håndlavet dekoration. Der er naturligvis 24 stykker med tal på. Har du svært med at nøjes med ét stykke? Så kan du glæde dig over, at Kjærstrup har puttet nogle ekstra stykker i til de dage, hvor det bare er for svært at nøjes med et enkelt stykke. 
Chokolade-kalenderen fra Kjærstrup indeholder 360 gram håndgjort kvalitetschokolade pakket i gaveæske med rødt silkebånd omkring, og den koster 350 kr. Forudbestiller du inden 1. november, kan du få julekalenderen for kun 275 kr.


  
Forkælelse til kroppen 
Hos Body Shop finder du hele 3 forskellige julekalendere, der ikke kun er fyldt med skønne overraskelser til enhver, men som samtidig også viser, hvordan vi sammen, gennem små handlinger, kan være med til at skabe en bedre verden. The Body Shop har som mål for julens globale kampagne, at donere mindst £ 250.000 til organisationer som arbejder med kvinders rettigheder. Din hjælp er med til at gøre en forskel.

Julekalenderen fra The body Shop fås i tre udgaver: 
Den mindste pakkekalender er fyldt med 24 små overraskelser, såsom læbepomader, håndcremer, Body Butters og Shower Gels, så du kan skrubbe og pleje din smukke krop fra top til tå. Den perfekte pakkekalender til den, som vil undgå makeup.
Den mindste julekalender koster 425 kr. og har en værdi á 820 kr. 
Den mellemstore julekalender indeholder et mix af 25 skønhedsprodukter i full-size og rejsestørrelser. Ansigtsmasker, Banana Hair Care Duo og Almond Milk & Honey Body Butter, er bare nogle af favoritterne, som du kan finde bag lågerne.
Den mellemstore julekalender koster 695 kr. og har en værdi á 1.385 kr. 
Den helt store julekalender er den ultimative pakkekalender, fyldt med 25 nyheder og bestsellers fra The Body Shop. Heriblandt den skønne Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask og Drops of Youth™ Concentrate. I denne pakkekalender får du det perfekte mix af produkter til hår, krop og ansigt.
Den store julekalender koster 995 kr. og har en værdi á 2.395 kr. 

Til kaffe-entusiasten
Kaffekalenderen sælges i Magasin og indeholder 24 kapsler med den prisvindende, frisk kaffe fra Estate Coffee. Kaffen fra Estate Coffee kendetegnes ved, at de friske grønne bønne udvælges med omhu direkte på kaffeplantagerne – og kaffen afregnes naturligvis til fair priser! Kapslerne og lågene er lavet af henholdsvis plantefibre og sukkerfibre, hvilket gør dem bionedbrydelige og kompesterbare.  
Kapslerne er kompatible med en Nespresso-maskine.  
Kalenderen kan købes i Magasin og koster 225 kr.Til hende, der elsker en god kop te

Findes der noget hyggeligere end at starte dagen med en god kop te? Især i december-mørket. Te-kalenderen fra Magasin indeholder 24 skuffer, og i hver lille skuffe gemmer der sig et te-brev. Te-brevene indeholder både sort te og grøn te, og der er et stort udvalg af forskellige te-variationer, så du kan få den fulde smagsoplevelse fra teens verden.
Kalenderen kan købes i Magasin og koster 225 kr. 

Den med karamel
Hos Magasin i Field’s har de et stort udvalg af julekalendere. Har du en sød tand, eller kender du en, der elsker en god karamel, er denne kalender et hit! Karamel-julekalenderen indeholder 12 forskellige varianter af klassiske flødekarameller og frugtkarameller. Du kan enten får dobbelt op på nydelse eller dele den med andre – der er nok til to bag hver låge.
Kalenderen kan købes i Magasin og koster 299 kr. 

Den med lakrids
Julekalenderen fra Johan Bülow er efterhånden blevet en dansk klassiker. Bag hver låge gemmer der sig en lækker overraskelse med en kerne af lakrids. Der er lakrids til to serveringer i hver låge, men det er valgfrit at dele, og en er sjældent nok...
Lakrids-julekalenderen fra Johan Bülow kan købes i Bahne og koster 300 kr. 

Den frække! 
Leder du efter en julekalender, der kan være med til at gøre de kolde vintermåneder lidt mere lune, bør du kigge forbi Orion. Hos Orion har de lavet en luksus-julekalender med 24 overraskelser. Julekalenderen indeholder alt fra lingeri til legetøj og kosmetik. 
Julekalenderen fra Orion koster 1.149 kr. og har en værdi á 3.199 kr. 

Beauty-kalenderen
Uanset hvilket kosmetik-mærke, du sværger til, kan du finde et stort udvalg af både jule- og adventskalendere hos både Matas, Magasin og Rituals. 
Er du i tvivl om, hvordan du bedst kan glæde den eneste ene, finder du helt sikkert en flot julekalender i en af Field’s mange butikker, som vil forsøde ventetiden til juleaften.