Nye veganske favoritter fra The Body Shop

Nye veganske favoritter fra The Body Shop

Act for Good

SPA OF THE WORLD™ BALKAN JUNIPER HAND WASH

Spa of the World™ Balkan Juniper Hand Wash forvandler dit badeværelse til en russisk banja-spa. Håndsæben, som er beriget med enebærolie fra Balkan, har en frisk og opløftende duft af citrus og får hænderne til at føles rene og opfriskede.

275 ML / 75,-

 

PINK GRAPEFRUIT HAND WASH

Opfrisk hænderne, og væk dine sanser med den stimulerende citrusduft af grapefrugt. Pink Grapefruit Hand Wash giver dig en opfriskende og opløftende oplevelse, hver gang du vasker hænder, og får huden til at føles ren og uimodståeligt velduftende.

275 ML / 50,-

 

SPA OF THE WORLD™ TAHITIAN TIARÉ HAND WASH

Nyd et strejf af luksus i hverdagen med den lækre Spa of the World™ Tahitian Tiaré Hand Wash. Den er beriget den med monoi-olie, en infusion af tahitigardenia og kokosolie, som polynesiske kvinder har brugt i flere århundreder til at få en strålende hud. Hænderne føles vidunderligt opfriskede med en let og dejlig duft.

275 ML / 75,-

 

BRITISH ROSE HAND WASH

Tilfør hænderne fugt i rigelige mængder med en dugfrisk duft af roser med British Rose Hand Wash. Denne rensende håndsæbe er beriget med ekstrakt af håndplukkede roser fra England og gør huden frisk og velduftende som en blomsterbuket.

 

275 ML / 50,-

 

Du finder The Body Shop på Plan 1 ved siden af Change.

Er du samtidig medlem af Field's MYPLAYS får du en gratis hudplejekonsultationen + et valgfrit small size produkt ved 3 scanninger i The Body Shop. Download Field's, der hvor du henter dine apps, og tilmeld dig MYPLAYS i appen. Lige nu får alle nye medlemmer samtidig en flot stofpose. Scan QR-koden i Field's Information Plan 1 og så er du i gang.