nyhed: vilde butiksåbninger i field's

nyhed: vilde butiksåbninger i field's

Ny butik!

ZARA

Vi har ventet i spænding på endelig at blive sluppet løs i den nye ZARA, som genåbner i Field's. Den nye Zara bliver den største Zara i et dansk shopping center, og der er kælet for detaljerne. I ZARA finder du tøj til hende, til ham og til børnene – alt sammen i samme butik. Der er dermed rig mulighed for at finde shopping-genet frem for hele familien. ZARA er kendt for sine flotte designs og moderigtige styles samtidig med rimelige priser.

Hvad end du søger efter et helt nyt outfit eller blot den helt rigtige accessory eller stilsikre sko, så er ZARA et godt sted at starte shoppingturen.

ZARA genåbner på plan 1 i Field’s Fashion Quarter.

MAC

Kan du heller ikke undvære MAC? Så glæd dig! For d. 23. marts åbner MAC sin helt egen afdeling i Matas i Field's. Her kan du altid få det nyeste indenfor MAC's sortiment. Pift forårsgarderoben op med lækre nye produkter til hud og negle.  

SOLARIS

Gå foråret i møde med flotte nye solbriller! Synoptik åbner Solaris solbrillebutik i Field's d. 23. marts. Synoptik i Field's får et af byens flotteste udvalg af solbriller. Med en ny solbrillebutik, ”Solaris by Synoptik”, tilføjer Synoptik en række populære solbrille-mærker til sortimentet. 

Den nye Solaris solbrillebutik finder du på Plan 1 i Fashion Quarter. 

MyPlays – Bliv medlem og få bonus!

Vidste du, at Field's har sin egen loyalitetsklub, hvor du optjener point, hver gang du handler i Field's?
Bliv medlem i dag!

3 timers gratis parkering!

Lige nu får du 2 timers ekstra parkering, hvis du er medlem af MyPlays. Det vil sige, at du i alt kan parkere 3 timer gratis i Field’s!

Bonussen gælder for alle MyPlays-medlemmer helt frem til d. 4. april. Du kan benytte bonussen lige så mange gange, du har lyst til.